Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Nickelodeon“ žvaigždė Drake’as Bellas nenubaustas neliko: „Jis – monstras“

Drake’as Bellas (35), populiaraus „Nickelodeon“ serialo „Drake & Josh“ žvaigždė, sulaukė neigiamo dėmesio. Pripažinus kaltę byloje dėl grėsmės nepilnametei sukėlimo, aktoriui skirta bausmė, skelbia People.com.
Joshas Peckas, Drake'as Bellas
Joshas Peckas, Drake'as Bellas / Vida Press nuotr.
Temos: 2 Teismas Holivudas

Aktorius, kurio tikrasis vardas Jaredas Bellas, birželio 23 d. prisiėmė atsakomybę už šiuos jam pareikštus kaltinimus: pavojaus nepilnametei sukėlimą, ketvirto laipsnio nusikaltimą ir baudžiamąjį nusižengimą platinant nepilnamečiams žalingą medžiagą.

Per nuotolį iš Klyvlendo teismo Drake’as Bellas išgirdo, kad jam skirta dviejų metų lygtinė bausmė ir 200 valandų viešųjų darbų. Jam taip pat uždrausta kaip nors bendrauti ar bandyti susisiekti su nukentėjusia.

Teisme pasisakė ir pastaroji. Dabar 19-metė aktorių, bendrauti su ja pradėjusį, kai merginai tebuvo 12 metų, pavadino „blogio įsikūnijimu“, o dėl to, kad neišdrįso atvykti į teismą ir jame dalyvavo per nuotolį, ir bailiu bei atskleidė, kad jai sulaukus 15-kos, Drake’as Bellas ja, kaip teigiama, seksualiai pasinaudojo.

Mergina apibūdino „skausmą“, kurį jai sukėlė bendravimas su aktoriumi, po to atsiradusias psichologines problemas, kurioms bent kiek sumažinti jos tėvai psichologams išleido daugiau nei 7000 dolerių, taip pat padažnėjusius panikos priepuolius ir košmarus.

„Jis skaičiavo. Jis nagrinėjo mane ir seksualiai pasinaudojo, – pasakojo mergina, pridūrusi, kad, kaip teigiama, aktorius jai siuntė savo genitalijų nuotraukas. – Jis – monstras, keliantis pavojų vaikams. Jaredas Drake’as Bellas yra pedofilas ir tokiu jis liks.“

Vida Press nuotr./Drake'as Bellas su mylimąja ir vaiku
Vida Press nuotr./Drake'as Bellas su mylimąja ir vaiku

Aktoriaus advokatas Ianas Friedmanas sakė, kad jo klientas „prisiėmė atsakomybę“ už jam pareikštus kaltinimus, bet paneigė nukentėjusiosios teiginį, jog ji ir Drake’as Bellas dalijosi nepadoria medžiaga.

Teisėjas paskelbė, kad aktorius pasinaudojo savo kaip žvaigždės statusu ir auka bei jos „emocinės bei protinės brandos“ trūkumu tinkamai reaguoti į minėtą situaciją.

NBC dukterinė naujienų tarnyba KXAN anksčiau pranešė, kad incidentas, už kurį Drake’ui Bellui skirta bausmė, įvyko 2017 m. gruodžio 1 d. Aktorius su tada 15-mete auka bendravo žinutėmis, kurių dalis buvo nepadorios.

Iš pradžių šiuos kaltinimus žvaigždė neigė, o po savaitės visus nustebino pranešęs, kad yra vedęs beveik trejus metus ir auginą sūnų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas