Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicole Kidman paaiškino, dėl ko per „Oskarus“ taip keistai plojo

Vasario pabaigoje Los Andžele buvo surengta 89-oji „Oskarų“ apdovanojimų ceremonijoje, kurioje dalyvavo ir aktorė Nicole Kidman (49 m.) – ji pretendavo į „Oskarą“ geriausios antraplanės aktorės kategorijoje. „Oskaro“ ji nelaimėjo, tačiau akimirksniu tapo interneto memu – žmones iki ašarų prajuokino keistas aktorės plojimas.
Internautai plyšta juokais: kas nors išmokykite Nicole Kidman ploti
Internautai plyšta juokais: kas nors išmokykite Nicole Kidman ploti / „Twitter“ nuotr.

Tąkart didžiulio dėmesio sulaukė tai, kokiu būdu Nicole Kidman kolegoms dovanojo aplodismentus – internautai juokėsi, kad aktorė priminė plojantį ruonį.

„Plojimai, žinoma, yra dviejų rankų sumušimas pasitelkiant tam tikrą jėgą. Tai – džiaugsmo ir pagarbos ženklas. Sudėtinga ploti keistai, tačiau Nicole Kidman tai pavyksta puikiai“, – tąkart rašė Mashable.com.

Ką garsenybė plodama darė ne taip? Na... Visų pirma internautams kilo klausimas, ar tikrai jos delnai plojimo metu susiliečia. Ir dar – kaip įmanoma šitaip išriesti pirštus? Kodėl ji tiesiog neploja... normaliai?

Atsakymą į šį klausimą Nicole Kidman pateikė dalyvaudama radijo stoties „KIIS FM“ laidoje „Kyle And Jackie O“ – pasirodo, aktorė bijojo sugadinti itin brangius ir didelius „Harry Winston“ žiedus su briliantais, kurie buvo skolinti.

„Tai buvo tikrai labai nepatogu, galvojau: „Dieve, aš tikrai noriu paploti“. Nenoriu neploti, nes tai būtų dar blogiau, tiesa?“ – juokdamasi situaciją aiškino aktorė.

„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman rankas „Oskarų“ apdovanojimuose puošusios „Harry Winston“ brangenybės
„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman rankas „Oskarų“ apdovanojimuose puošusios „Harry Winston“ brangenybės

Ji sakė maniusi, kad jeigu neplos, tai tikrai neliks nepastebėta ir jos vardas kaip mat atsirastų antraštėse su įvairiausiomis spekuliacijomis. Na, antraštėse galiausiai ji vis tiek labai smarkiai figūravo...

„Taigi, aš plojau, bet tai buvo tikrai labai sudėtinga, nes aš turėjau tokius didžiulius žiedus, kurie nebuvo mano, bet jie buvo nepakartojamai nuostabūs ir aš bijojau juos apgadinti“, – aiškino ji.

„Harry Winston“ aktorei taip pat buvo paskolinę ir apyrankes bei auskarus su briliantais. Nicole Kidman apdovanojimų ceremonijoje vilkėjo „Armani“ aukštosios mados suknelę, kuri taip pat pridarė jai bėdų – vidury renginio nutrūko suknelę laikiusios ir per nugarą sukryžiuotos petnešėlės, kurias aktorė susirišo per kaklą.

„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman „Oskarų“ apdovanojimuose su „Armani“ suknele ir „Harry Winston“ papuošalais
„Scanpix“ nuotr./Nicole Kidman „Oskarų“ apdovanojimuose su „Armani“ suknele ir „Harry Winston“ papuošalais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas