Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Niujorke mokytoja smaginosi su 17-mečiu „Hugo Boss“ modeliu

Mokytoja iš Kvinso (Niujorkas), kuri buvo atleista dėl sanguliavimo su septyniolikmečiu modeliu, stengiasi atgauti darbą. Moteris tikina nežinojusi, kad jos meilužis buvo vidurinės mokyklos mokinys, rašo „The New York Daily News“.
Niujorke mokytoja smaginosi su 17-mečiu „Hugo Boss“ modeliu.
Niujorke mokytoja smaginosi su 17-mečiu „Hugo Boss“ modeliu. / Photos.com nuotr.

37-erių Gina Salamino siekia atgauti mokytojos darbą 121-ojoje valstybinėje mokykloje. Anot Salamino, jos meilužis Joshua Walteris buvo taip užsiėmęs vaikščiojimu ant podiumo, kad mokykloje per 2006–2007 mokslo metus nepasirodė nė karto.

„Jie neturi jokio pagrindo, – įniršusi Salamino teigė „NY Daily News“. – Nebuvo jokių netinkamų santykių.“

Manhatano Aukščiausiajame Teisme Salamino argumentavo, kad absurdiška mokiniu laikyti žmogų, kuris visą laiką keliauja po pasaulį ir mokyklos paprasčiausiai nelanko. Būtent šiuo Walterio gyvenimo etapu jiedu tapo pora. Mokytojai tuomet buvo 34-eri.

„Savo teiginius ji grindė mokinio, kaip mokyklą lankančio žmogaus, apibrėžimu“, – rašoma teismo protokole.

Romanas nebuvo trumpas. Pora gyvena kartu ir auginą vaiką.

Birželį teismas pripažino Salamino kalta dėl nepriimtinų lytinių santykių. Mokytojos advokatai sieks šio sprendimo galiojimą panaikinti.

„Sprendimas buvo iracionalus ir neparemtas tinkamais įrodymais“, – rašoma Salamino skunde.

Salamino advokatas, kuris taip pat eina Jungtinės mokytojų federacijos atstovo spaudai pareigas, situacijos nekomentavo.

Aukščiausiajame Teisme Salamino argumentavo, kad absurdiška mokiniu laikyti žmogų, kuris visą laiką keliauja po pasaulį ir mokyklos paprasčiausiai nelanko. Būtent šiuo Walterio gyvenimo etapu jiedu tapo pora.

Walteriui dabar yra 19 metų. Su Salamino jis susipažino 2002-aisiais būdamas dvylikos. Žinoma, kad jiedu dar sykį susitiko 2006-aisiais vykusiame vakarėlyje. Tada prasidėjo flirtas, pasimatymai, šimtai skambučių ir audringos naktys jos apartamentuose Howard Beach.

„Maniau, kad tas vaikis buvo jos sūnėnas, – pasakojo mokytojos kaimynas. – Jis buvo labai jaunas ir atrodė kaip vaikas.“

Tada Walteris jau buvo pradėjęs modelio karjerą, kuri jam leido apkeliauti pusę pasaulio. Vaikinas yra pasirašęs sutartis su tokiais mados pasaulio gigantais kaip „Hugo Boss“ ir H&H. Laiko vidurinei mokyklai Long Island Sityje neatsirado.

„Salamino teigia, kad absurdiška teigti, jog poros santykiai buvo neetiški vien dėl to, kad Joshua buvo formaliai įrašytas į mokinių sąrašus“, – rašoma protokole.

Liesas gražuolis susivėlusiais plaukais tapo „Hugo Boss“ 2008-ųjų pavasario kampanijos žvaigžde. Jis pristatė kolekcijas Milane, Paryžiuje ir Niujorke. Jo veidas mirga daugelyje mados žurnalų visame pasaulyje.

„YouTube" išplatintame vaizdo įraše Walteris prisistato kaip „paprastas vyrukas“, norintis gyventi šia diena.

„Mėgstu valgyti, žiūrėti sportą, mėgstu sportuoti. Suprantate, ką turiu galvoje? Mėgstu atsipalaiduoti su savo mergina“, – aiškino vaikinukas.

Švietimo sistemos atstovai šiuo atveju susidomėjo 2006-ųjų lapkritį, kai kažkas pranešė matęs Salamino bučiuojantis su įtartinai jaunai atrodančiu vaikinu. Skundų daugėjo.

Modelio santykius su dvigubai vyresne moterimi remia jo mama. „Kodėl visi kišasi į jų gyvenimą? – motina klausė žurnalistų. – Jis suaugęs, nelanko mokyklos, todėl čia nėra nieko neteisėto.“

Pagal Niujorko valstijos įstatymus jaunuoliai privalo mokytis iki septyniolikos metų.

Todėl Walteris iš moksleivių sąrašų buvo išbrauktas 2006–2007 mokslo metų pabaigoje. Tiesa, per šiuos mokslo metus gražuolis mokykloje pastebėtas vos penkiolika kartų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas