Sportas gyvai

Nuomonės formuotoja ir jos 37 metais vyresnė žmona stebina: leidžia susitikinėti su kitais

Prieš keletą metų socialinių tinklų žvaigždė Julia Zelg (29) nustebino pranešusi žinią apie vedybas su 37 metais vyresne Eileen de Freest (66). Tačiau dabar internete vėl sulaukė apkalbų, dėl savo pasirinkimų, lavinos. Sutuoktinių pora pranešė, kad nuo šiol jos nebesistengs laikytis monogamijos ir savo santuoką įvardijo kaip atvirą.
Sutuoktinių pora Julia Zelg ir Eileen de Freest
Sutuoktinių pora Julia Zelg ir Eileen de Freest / Socialinių tinklų nuotr.

Nuomonės formuotoja Julia Zelg ir Eileen de Freest susituokė 2019 metais, prieš pat karantiną. Moterys susipažino pažinčių svetainėje „Tinder“. Tuo metų žinia apie jų santuoką plačiai nuskambėjo visoje britų žiniasklaidoje.

Dabar Londone gyvenanti sutuoktinių pora pranešė, kad „atidaro“ savo santuoką ir daugiau nebesistengs plėtoti monogaminių vertybių. Platformoje „Youtube“ paviešintame vaizdo įraše jos paaiškina, kad įtakos šiam sprendimui turėjo skirtingi jų pomėgiai. Pora teigia, kad šiuo metu jaučiasi lyg „gyvenančios skirtingus gyvenimo etapus“.

Jos neneigia, kad karantino laikotarpis prisidėjo prie šio sprendimo. Moterys atskleidžia turėjusios problemų miegamajame, todėl dabar nevengia susitikti su kitais žmonėmis. O savo naujuosius meilės objektus atveda parodyti ir oficialiai antrajai pusei.

Nepaisant to, Julia ir Eileen jaučiasi tvirtai ir savo santuoką vadina komandiniu darbu.

Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg ir Eileen de Freest
Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg ir Eileen de Freest

„Dabar mes nebesame monoganiškuose santykiuose, o tai leido abiems užmegzti naujus ryšius, tačiau visada grįžtame viena pas kitą. Per šį laiką daug išmokome ir sužinojome apie viena kitą“, – sakė socialiniuose tinkluose išgarsėjusi Julia.

29-erių moteris savo vaizdo įraše pasakojo, kad ji vis dar „tyrinėja savo seksualumą“, o žmona Eileen jaučiasi supratusi, jog šiuo metu ji labiau vertiną intelektualiai užmegztą ryšį. Nepaisant to, 66 metų mažiaus moteris seksualinio gyvenimo taip pat stengiasi nepamiršti.

„Dabar Eileen 66 metai, ji jau gali eiti į pensiją, todėl tikrai neprivalo gyventi tokiu pat tempu, kaip aš. Dėl amžiaus skirtumo esame skirtinguose gyvenimo etapuose“, – „Youtube“ kanale įkeltame vaizdo įraše sakė Julia.

VIDEO: Our Open Marriage Rules And Updates (Lesbian Age Gap Couple)

Šiuo metu „Youtube“ kanale Julia turi kiek daugiau nei 300 tūkstančių sekėjų, kurie išgirdę jos argumentus gerokai nustebo. Teigia, kad monogamiški santykiai ir yra visa santuokos esmė, todėl tokio poros žingsnio nesupranta.

Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg ir Eileen de Freest
Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg ir Eileen de Freest

Tame pačiame vaizdo įraše pora atskleidžia, kad net „atidariusios“ santuoką jos turi tam tikras taisykles ir nustatytas ribas, kurių laikosi. Moterims svarbu išlikti sąžiningomis ir aiškiai įvardinti kada, ir su kuo eina susitikti.

„Jei dėl kažko jausimės nepatogiai, viena kitai tai drąsiai pasakysime ir keisime. Mūsų prioritetas visada bus meilė ir pagarba mūsų santuokai“, – „Youtube“ vaizdo įraše sakė Julia.

66-metė Eileen atviravo, kad didžiausias sunkumai jai – jos pačios hormonai.

Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg
Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg

„Per tuos keturis su puse santuokos metų man sunkiausia yra susitvarkyti su savo hormonais, kurie yra kiek pakrikę. Aš tiesiog neturiu daug aistros, o tai tapo problema mūsų santuokai. Man sunku ir susitikėti su naujais žmonėmis, nes jiems turiu atsakyti, kad man patinka tik apsikabinimai“, – skundėsi Eileen.

Užbėgdamos už akių kai kuriems klausimams, moterys taip pat aiškiai pasakė, kad savo santuokoje tikrai neieško trečio žmogaus. Jos susitikinėja su kitais, tačiau neketina nieko įsileisti į santuoka ir atviravo, kad abiems patinka labai skirtingi moterų tipažai.

Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg
Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg

„Dažnai mūsų abiejų netraukia tas pats žmogus arba tas kitas žmogus nebūna susižavėjęs būtent mumis abejomis. Mums patinka skirtingi tipažai“, – atvirai rėžė Julia.

Leisti viena kitai eiti į pasimatymus su kitais žmonėmis jos norėjo dar tęsiantis karantinui. Sutuoktinės sakė, kad tas laikotarpis buvo gana sudėtingas, juk visi žmonės turėjo būti užsidarę savo namuose, o Julia tuo metu kaip tik baiginėjo mokyklą ir dar dirbo pilnu etatu.

„Aš baiginėjau mokslus ir dirbau, o štai Eileen buvo jau beveik pensininkė ir jos amžiaus žmonės rizikavo užsikrėtę covid patirti įvairias komplikacijas, todėl tas laikas mums buvo sunkus“, – kalbėjo Julia.

„Youtube“ platformoje paviešintame įraše moterys atskleidė, kad dabar jos pirmą kartą jaučiasi esančios sąžiningos viena prieš kitą.

„Kai buvo sunkus laikotarpis daugiau darbo reikalais skaidžiau į Jungtines Amerikos valstijas. Tai padėjo mums, nes viena kitos labai pasiilgdavome, o žmona mane pasitikdavo su džiaugsmu ir gera nuotaika“, – kalbėjo socialinių tinklų žvaigždė.

Prie jų laimės prisidėjo ir viešas savo atviros santuokos paskelbimas. Dabar moterys jaučiasi atviros ir prieš visuomenę.

Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg ir Eileen de Freest
Socialinių tinklų nuotr./Julia Zelg ir Eileen de Freest

„Noriu, kad visi žinotų – mes vis tiek esame šeima. Mes esame komanda ir viena kitą labai mylime. Net jei mūsų santykiai keičiasi ir sudarome naujus sutarimus, mes vis tiek visada būsime šeima“, – „Youtube“ kanale teigė pora.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius