Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nusikaltėlio praeitį pamiršti bandęs Nicki Minaj sutuoktinis areštuotas: policijai prisidavė pats

Reperės Nicki Minaj sutuoktinį Kennethą Petty nesiliauja persekioję praeities šešėliai – 41-erių vyras, pakeitęs gyvenamąją vietą, sąmoningai neužsiregistravo Los Andželo seksualinių nusikaltėlių registre, nors tai padaryti jį įpareigoja įstatymai. Kadangi vyras pamiršo tai padaryti, jis buvo įtrauktas į kitą, ieškomų asmenų sąrašą, o vėliau ir sulaikytas.
Nicki Minaj ir Kennethas Petty
Nicki Minaj ir Kennethas Petty / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Siekdamas išvengti didesnių problemų, K.Petty, kaip „USA Today“ patvirtino Jungtinių Valstijų maršalų tarnyba, pats atvyko į policijos nuovadą Kalifornijoje, kur buvo sulaikytas.

N.Minaj vyras į Los Andželą gyventi persikėlė liepą prieš spalį įvykusias tuoktuves su dainininke, tačiau, pasak teismo dokumentų, jis sąmoningai neužsiregistravo kaip seksualinis nusikaltėlis, ką padaryti reikalauja įstatymai.

Už seksualinius nusikaltimus teisti asmenys, kurie įtraukiami į registrą, „privalo atnaujinti savo registraciją kiekvienoje jurisdikcijoje, kurioje gyvena, dirba ar lanko mokyklą“. To nepadarius, laikoma, kad asmuo įvykdė federalinį nusikaltimą, rašo „USA Today“.

Niujorko valstijos registre K.Petty įrašytas kaip 2 lygio seksualinis nusikaltėlis. Jis įvertintas kaip keliantis vidutinę grėsmę padaryti kitą nusikaltimą.

15min primena, kad 1995-aisiais K.Petty apkaltintas mėginimu išprievartauti 16-metę, grasinant jai aštriu daiktu. Už tai vyras buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme ir kalėjime praleido ketverius metus.

Tačiau tai dar ne viskas – N.Minaj širdies draugas yra ir žudikas. Prieš daugiau nei dešimtmetį K.Petty už grotų buvo pasiųstas dešimčiai metų už tai, kad nušovė žmogų. Dėl gero elgesio K.Petty buvo paleistas anksčiau laiko.

Vida Press ir „Instagram“ nuotr. /Nicki Minaj ir Kennethas Petty
Vida Press ir „Instagram“ nuotr. /Nicki Minaj ir Kennethas Petty

Pernai spalio mėnesį N.Minaj patvirtino ištekėjusi už K.Petty. Džiugią žinią ji pranešė instagrame pasidalijusi vaizdo įrašu, kuriame demonstruojami du puodeliai su užrašais „Ponas“ ir „Ponia“ bei baltos spalvos beisbolo kepurėlės, ant kurių parašyta „Nuotaka“ ir „Jaunikis“.

„Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19“, – savo tikrąjį vardą su vyro pavarde ir, kaip manoma, vestuvių data po vaizdo įrašu parašė reperė.

Šiais laikais populiaru kelti didžiules vestuves – ypač tarp užsienio pramogų pasaulio atstovų. N.Minaj pasielgė priešingai ir puotos, „People“ duomenimis, neorganizavo, draugų kartu paminėti santuokos nekvietė. Bent jau kol kas.

„Turiu dirbti prie savo albumo (...), tad dabar didelių vestuvių nenoriu, – anksčiau radijo eteryje sakė ji. – Galbūt didelę šventę surengsime vėliau.“

N.Minaj ir K.Petty susitikinėti pradėjo 2018-aisiais. Tų pačių metų gruodį apie savo santykius jie pranešė socialiniame tinkle pasidalydami bendra nuotrauka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas