Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
2023 01 29

Nutekinti nuogų garsenybių vaizdai: nuo atvirų nuotraukų iki sekso vaizdo įrašų

Norėdami pakurstyti aistrą santykiuose ar tiesiog pasigrožėti savo kūnu, žmonės, tarp jų ir garsenybės, save fiksuoja intymiose fotografijose ir vaizdo įrašuose. Pavadinimas kalba pats už save – ši medžiaga dažniausiai skirta tik paties autoriaus ir jo artimo žmogaus akims. Tačiau nemažai atvejų, kai tokios žinomų žmonių nuotraukos ir vaizdo įrašai pasklido plačiau. O kai kurios žvaigždės susidūrė su dar kitokia situacija – jos visiškai nuogos buvo slapta įamžintos paparacų.
Justinas Bieberis, Rihanna, princas Harry, Demi Lovato, Scarlett Johansson, Michele'is Morrone, Kim Kardashian
Justinas Bieberis, Rihanna, princas Harry, Demi Lovato, Scarlett Johansson, Michele'is Morrone, Kim Kardashian / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Šių 24 apsinuoginusių garsių žmonių medžiaga jiems patiems to nenorint tapo prieinama visam pasauliui.

Programišiai, buvusios antros pusės kerštas, pačių žioplumas ar smalsūs fotografai – kad ir kas kalti dėl paviešintų nuotraukų ir vaizdo įrašų, nutekėję atviri vaizdai pačių žvaigždžių toli gražu nepradžiugino...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite
15min naujienlaiškius