Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Oficialiai patvirtinta: princas Harry ir Meghan Markle laukia šeimos pagausėjimo

Ilgai lauktas karališkas kūdikis jau pakeliui: pirmadienį Kensingtono rūmai pranešė apie princo Harry (34 m.) žmonos Sasekso hercogienės Meghan (37 m.) nėštumą.
Meghan Markle ir princas Harry
Meghan Markle ir princas Harry / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmoji karališkosios poros atžala pasaulį išvysti turėtų ateinantį pavasarį. Šis kūdikis bus septintas eilėje į Jungtinės Karalystės sostą.

Šią žinią rūmai pranešė Harry ir Meghan pradedant pirmą didelę užsienio kelionę – pirmadienį jie atskrido į Australiją, kur pradės ilgiau kaip dvi savaites truksiantį oficialų vizitą Harry ir Meghan aplankys Australiją, Fidžį, Tongą ir Naująją Zelandiją.

„Jų Karališkosios Didenybės Sasekso Hercogas ir Hercogienė su džiaugsmu praneša, kad Sasekso Hercogienė laukiasi kūdikio, gimsiančio 2019-ųjų pavasarį, – rašoma oficialiame rūmų pranešime. – Jų Karališkosios Didenybės labai vertina visą paramą, kurios sulaukė iš žmonių visame pasaulyje po jų vestuvių gegužę ir džiaugiasi, galėdami šiomis džiugiomis naujienomis pasidalinti su visuomene.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan

Šaltinis iš karališkosios šeimos aplinkos portalui „People“ sakė, kad Meghan Markle jau turėjo dvyliktos savaitės kontrolinį patikrinimą ir jaučiasi gerai. Tad šiuo metu ji skaičiuoja jau antrą nėštumo trimestrą ir prognozuojama, kad gimdyti turėtų apie balandžio mėnesį.

Kalbos apie galimą Meghan Markle nėštumą sklisti pradėjo rugsėjo mėnesį. Įtarimų sukėlė ne tik hercogienės suknelė, maskuojanti pilvo sritį, bet ir žinia, jog jos motina Doria Ragland pradėjo lankyti kursus tėvams – kad prisimintų kūdikio priežiūros įgūdžius ir galėtų padėti prižiūrėti anūką.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan per princesės Eugenie vestuves
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan per princesės Eugenie vestuves

Kalbas apie nėštumą dar labiau pakurstė hercogienės apranga per penktadienį vykusias princesės Eugenie vestuves – Meghan vilkėjo figūrą maskuojantį paltą.

Beje, būtent per šią šventę Harry ir Meghan asmeniškai karališkosios šeimos nariams pranešė tapsiantys tėvais. Pora dalyvavo vestuvių ceremonijoje Vindzoro pilyje, tačiau vakarinį pokylį praleido.

„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine, princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan per princesės Eugenie vestuves
„Scanpix“ nuotr./Princas Williamas, Kembridžo hercogienė Catherine, princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan per princesės Eugenie vestuves

Princas Harry ir Meghan Markle vos prieš penkis mėnesius atšoko vestuves – jiedu susituokė gegužės 19-ąją per iškilmingą ceremoniją Vindzoro rūmuose.

Jų meilės istorija

15min primena, kad princo Harry ir Meghan Markle meilės istorija prasidėjo 2016-ųjų liepą – aklą pasimatymą porai suorganizavo bendra draugė. Harry pasakojo, kad vos pamatęs Meghan suprato, kad privalo pasitempti ir padaryti jai gerą įspūdį.

„Buvau maloniai nustebintas, kai įėjau į kambarį ir pamačiau ją“, – apie pirmą susitikimą su dabar jau žmona yra sakęs princas.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Harry ir Meghan per vizitą Sasekso grafystėje spalio 3-iąją
AFP/„Scanpix“ nuotr./Harry ir Meghan per vizitą Sasekso grafystėje spalio 3-iąją

Vos kelios savaitės po pažinties princas įkalbėjo savo naują draugę kartu su juo keliauti į Botsvaną, ir ši kelionė jų santykiams buvo lemtinga. Būdami Afrikoje, kur galėjo mėgautis visiška ramybe, nesibaiminti pašalinių dėmesio ir tiesiog būti savimi, jie suprato, kad tikrai nori kurti ateitį drauge.

Įsimylėjėliai savo naujai užgimusiais jausmais spėjo paslapčiomis pasidžiaugti tik keletą mėnesių: 2016-ųjų spalį žiniasklaida suuodė apie jų santykius ir visas pasaulis sužinojo, kad princas Harry ir Meghan Markle – pora.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

2017-ųjų rugpjūtį per Meghan gimtadienį Harry suorganizavo jai nepamirštamą trijų savaičių kelionę į jų mėgiamą Afriką – pora keliavo po Zambiją ir Botsvaną. Daug kas spėliojo, kad per šią kelionę princas gali pasipiršti, tačiau sužadėtuvių dar reikėjo palaukti – bet jau nebeilgai.

2017-ųjų lapkritį šurmulys dėl galimų sužadėtuvių pasiekė piką: iš pradžių pasirodė pranešimai, kad Meghan pasitraukia iš ją išgarsinusio serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“), tuojau pat sekė žinia apie jos persikraustymą į Kensingtono rūmus, o neilgai trukus sulaukta ir džiugios žinios – princas Harry ir Meghan Markle susižadėjo.

VIDEO: Pirmoji didelė Meghan Markle ir princo Harry kelionė: karališkoji pora pradėjo vizitą Australijoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas