Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oficialiai skiriasi Carmelo ir La La Anthony: moteris įteikė skyrybų dokumentus

Baigėsi dar viena holivudinė meilės istorija. Pasak pranešimų užsienio spaudoje, La La Anthony padavė skyryboms sutuoktinį Carmelo Anthony. Šaltiniai TMZ sakė, kad pora jau kurį laiką gyveno atskirai, bet palaikė draugiškus santykius. Krepšininkas su buvusia sutuoktine santuokos nutraukti neskubėjo, nes norėjo užtikrinti sklandžius pokyčius jųdviejų 14-mečiui sūnui Kiyanui Carmelo Anthony.
Carmelo Anthony ir La La Anthony
Carmelo Anthony ir La La Anthony / Vida Press nuotr.

„E! News“ rašo, kad televizijos asmenybė ir artimai su žvaigždėmis besibičiuliaujanti La La Anthony oficialiai nutraukti santykius su krepšininku ryžosi praėjus penkeriems metams po to, kai po septynerių metų bendro gyvenimo pora pasuko skirtingais keliais.

Skyrybos įvyko „taikiai“, o po žinios paskelbimo Portlando „Trail Blazers“ krepšinio komandos žvaigždė socialiniame tinkle išreiškė meilę La La Anthony, kuri, nepaisant vyro pastangų išsaugoti šeimą, buvo kitos nuomonės.

„Jis stengiasi neprarasti šeimos. La La dabar viskam vadovauja, o Carmelo jai duoda tai, ko reikia, tačiau jis labai dėl jos kovoja ir supranta, kad prisidirbo“, – anksčiau „E! News“ sakė šaltinis.

Situacijos nepagerino pasirodę pranešimai, kad neva atleto kūdikio laukiasi kita moteris. Krepšininkui artimi žmonės šiuos gandus paneigė.

Iš pradžių La La Anthony vis atidėliojo oficialių skyrybų dokumentų pasirašymą, nes „La La myli Carmelo ir galbūt skyrybos neįvyks“, teigė šaltiniai, bet vilties garsiai porai vėl apsigyventi drauge buvo mažai.

Atstovų teigimu, prieš vestuves 2010 m. pora pasirašė vedybų sutartį, todėl didelių ginčių dėl turtų dalybų kilti neturėtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas