Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Oficialu: „Fokus Pokus“ tęsiniui sugrįš visos Sandersonų seserys

Pagaliau buvo atsakyta į „Fokus Pokus“ gerbėjams ramybės ilgai nedavusį klausimą, ar ir antroje filmo dalyje išvysime tris raganas, įkūnijamas tų pačių aktorių. Taigi, ruoškitės, nes Sandersonų seserys iš tiesų sugrįžta!
Kadras iš filmo „Fokus Pokus“
Kadras iš filmo „Fokus Pokus“ / Vida Press nuotr.

2019-aisiais pasirodė žinia, kad kultiniu tapęs 1993-ųjų Helovino filmas „Fokus Pokus“ („Hocus Pocus“) turės tęsinį. Tiesa, tąkart į bene svarbiausią klausimą – ar filme vaidins pagrindinės aktorės – dar nebuvo atsakyta.

Tačiau dabar jau aišku, kad visos trys seseris raganaites įkūnijusios aktorės – Bette Midler (74), Sarah Jessica Parker (55) ir Kathy Najimy (63) – sugrįžta!

Neseniai FOX5 kanalui duotame interviu B.Midler patvirtino, kad jos iš tikrųjų pasirodys antroje filmo „Fokus Pokus“ dalyje.

„Jie nori sukurti filmą ir paklausė, ar mus tai domina. Žinoma, mes visos pasakėme „taip“, – teigė B.Midler.

Bette jau anksčiau buvo išreiškusi norą suvaidinti Helovino klasikos tęsinyje, teigdama, kad absoliučiai ketina vėl imtis Sandersonų sesers vaidmens: „Nekantrauju skristi!“

Beje, neseniai legendinė trijulė buvo sugrįžusi ir specialiam labdaros renginiui. Nuotrauka, kuria pasidalijo B.Midler, sulaukė nepaprastai didelio filmo gerbėjų dėmesio.

2020-ųjų pradžioje „Variety“ pranešė, kad „Fokus Pokus“ tęsinio režisieriumi paskirtas Adamas Shankmanas, režisavęs 2007-ųjų muzikinę romantinę komediją „Lakas plaukams“ („Hairspray“) ir filmų seriją „Šokis hip hopo ritmu“ („Step Up“). Tiesa, filmo kino teatruose neišvysime – jį bus galima žiūrėti Disney+ platformoje.

Pirmoje dalyje pasakojama trijų raganų Vinifredos, Saros ir Meri, kurios buvo išlaisvintos nuo dar 1693-aisiais joms skirto prakeiksmo, istorija. Seseris paslaptingai prikelia jaunas vaikinas Maksas (aktorius Omri Katzas), siekdamas sužavėti į akį jam kritusią merginą Alison (aktorė Vinessa Shaw).

Po 300 metų sugrįžusios į gimtąjį Salemą, Masačiusetsą, jos siekia įgyvendinti savo planą – išsiurbti visų jaunų miestelio vaikų sielas, pradėdamos nuo Makso jaunesniosios sesers Dani (aktorė Thora Birch).

Juosta „Fokus Pokus“ tikrai nebuvo pats pelningiausias filmas. Jam sukurti buvo išleista 28 mln. dolerių (maždaug 25,2 mln. eurų), tačiau jis uždirbo tik 39 mln. dolerių (maždaug 35 mln. eurų). Vis dėlto situaciją pagerėjo filmą imus padavinėti DVD formatu ir kasmet per Heloviną transliuoti per ABC ir „Disney“ kanalus. Ir laikui bėgant jis tapo kultine klasika, be kurios daugelis Helovino nebeįsivaizduoja.

Dar 2017-aisiais „Disney“ kanalas bandė sukurti televizijai skirtą „Fokus Pokus“ naują versiją, tačiau pasiekti tikslo nepavyko. Gerbėjų džiaugsmui, dabar ruošiamas ne perdirbinys, bet tęsinys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas