Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Olimpinio plaukiko Michaelo Phelpso žmona laukiasi trečiojo vaiko

Olimpinis amerikiečių plaukikas Michaelas Phelpsas (33 m.) ir jo žmona, buvusi grožio karalienė Nicole (33 m.) vėl laukia šeimos pagausėjimo – jiems gims jau trečias vaikelis.
Michaelas Phelpsas su žmona Nicole ir pirmagimiu sūnumi Boomeriu
Michaelas Phelpsas su žmona Nicole ir pirmagimiu sūnumi Boomeriu / Vida Press nuotr.

Džiugią naujieną laiminga pora pranešė „Instagram“ tinkle, kiekvienas savo paskyrose publikavęs tą pačią vyresniųjų sūnų nuotrauką žaislinėje mašinėlėje, ant kurios priekio prikabintas iš balionų sudėliotas žodis „baby“ – „kūdikis“.

„Trečias pakeliui! Nekantrauju pamatyti, kokia tai bus kelionė!!!“ – džiaugėsi Phelpsas, o jo žmona juokavo pasitelkusi Britney Spears hitą „Oops!... I Did It Again“: „Oj, mes ir vėl tai padarėme. Aš būsiu triguba mama!“

Poros pirmagimis Boomeris šią gegužę švęs trečiąjį gimtadienį, o mažajam Beckettui vasarį suėjo vieneri. Kada šeimą papildys trečiasis kūdikis, Phelpsai nekonkretizavo.

15min primena, kad Michaelas Phelpsas ir Nicole Johnson, kuri ištekėjusi pasikeitė pavardę ir tapo ponia Phelps, 2016-aisiais iškėlė net tris vestuvių šventes. Pirmiausiai jiedu slapta susituokė birželio 13-ąją per itin kuklią civilinę ceremoniją be jokių svečių. Spalio pabaigoje pora pačius artimiausius žmones sukvietė į Meksikos kurortą Kabo, kur buvo surengta antra vestuvių šventė. Na o trečiosiose iškilmėse Naujųjų naktį dalyvavo jau visi poros draugai.

Pora susipažino 2009-aisiais, dar prieš Nicole Johnson tampant „Mis Kalifornija“. 2015-ųjų vasarį jiedu susižadėjo.

Michaelas Phelpsas pirmąjį savo aukso medalį iškovojo 2004 m. Atėnuose. Iš viso amerikiečių plaukikas turi 28 olimpinius medalius, iš jų 23 – aukso. 2016-aisiais plaukikas baigė profesionalo karjerą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas