Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Orbakaitė nevyks į Grozno teismą, nes negavo oficialaus pranešimo

Dainininkė Kristina Orbakaitė ir jos atstovai nedalyvaus Grozno rajono teisme, kuriame nagrinėjamas Ruslano Baisarovo ieškinys dėl gyvenamosios vietos paskyrimo jo ir dainininkės sūnui Deniui.
Kristina Orbakaitė
Kristina Orbakaitė / „Scanpix“ nuotr.

„Kristina neturi galimybės suspėti į rytdienos teismo posėdį Grozne“, – pirmadienį agentūrai sakė dainininkės advokatė Tatjana Akimceva.

Pasak jos, K.Orbakaitė teismo posėdyje nedalyvaus, nes negavo oficialaus kvietimo į teismą. „Mes kol kas nesame gavę jokio pranešimo ir abejojame, ar iš viso jį gausime“, – pastebėjo advokatė.

T.Akimceva paaiškino, kad „jeigu pranešimas būtų gautas dabar, vis tiek būtų per vėlu vykti.“ Asmeninio lėktuvo Kristina neturi, o paskutinis reisas į Grozną – 17 val. (Maskvos laiku)“, – pabrėžė ji.

Tuo tarpu R.Baisarovo advokatas Aleksandras Dobrovinskis agentūrai pareiškė: „Mane stebina motinos ir jos atstovų pozicija. Tapo žinoma, kad jie posėdyje nedalyvaus. Kodėl? Jie remiasi tuo, kad negavo pranešimo, tačiau jiems skambino dešimtys žurnalistų, teiraudamiesi, ar jie vyks į teismo posėdį. Informacija tapo vieša.“

Advokatas mano, kad taip dainininkės atstovai siekia užtęsti teismo procesą ir tai yra „teisės uzurpacija.“

„Man taip pat nesuprantami pareiškimai apie bylos perdavimą iš Grozno į Maskvą. Kuo Grozno teismas blogesnis nei Maskvos, ir atvirkščiai? Man tai nesuprantama“, – pastebėjo A.Dobrovinskis.

Grozno rajono teismas antradienį pradės nagrinėti R.Baisarovo ieškinį iš esmės. Taip pat laukiama, kad šią dieną teismas nagrinės R.Baisarovo motinos Kafirat Baisarovos ieškinį. Ji taip pat prašo nustatyti anūko gyvenamąją vietą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas