Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Oskarą“ gavusi 60-metė aktorė M.Yeoh ištekėjo už buvusio „Ferrari“ vadovo: susižadėjo dar prieš 19 metų

„Oskaro“ laimėtoja, aktorė Michelle Yeoh (60) Ženevoje ištekėjo už buvusio „Ferrari“ vadovo Jeano Todto (77). Vestuvės įvyko praėjus 19 metų po to, kai jis 2004 m. birželį jai pasipiršo.
Michelle Yeoh ir Jeanas Todtas
Michelle Yeoh ir Jeanas Todtas / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.
Temos: 2 Meilė Vestuvės

Aktorė Michelle Yeoh susižadėjo po 6992 dienų sužadėtuvių!

60 metų „Oskaro“ laimėtoja ir jos ilgametis sužadėtinis, buvęs „Ferrari“ generalinis direktorius Jeanas Todtas susituokė intymioje ceremonijoje Ženevoje ketvirtadienį, praėjus 19 metų po to, kai jaunikis pasipiršo.

„Scanpix“ nuotr./Michelle Yeoh ir Jeanas Todtas
„Scanpix“ nuotr./Michelle Yeoh ir Jeanas Todtas

„Susipažinome Šanchajuje 2004 m. birželio 4 d.“, – taip prasidėjo įrašas, kuriuo instagrame pasidalijo buvęs „Formulės 1“ „Ferrari“ lenktynininkas Felipe Massa.

„2004 m. liepos 26 d. J. T. pasiūlė susituokti M. Y., ir ji pasakė TAIP“, – toliau rašoma ir atskleidžiama, kad J.Todtas ir M.Yeoh susižadėjo po daugiau nei 19 metų nuo sužadėtuvių.

„Šiandien po 6992 dienų, 2023 m. liepos 27 d., Ženevoje, apsupti mylinčios šeimos ir draugų, esame tokie laimingi galėdami švęsti šią ypatingą akimirką kartu!“ – įrašą baigė jis.

F.Massa, vestuvių svečias, taip pat pasidalijo keliomis laimingos poros ir jų artimųjų nuotraukomis, įskaitant asmenukę, kurioje jis užfiksuotas su nuotaka ir jaunikiu bei M.Yeoh 2023 m. „Oskaro“ statulėle už geriausios aktorės vaidmenį filme „Viskas iškart ir visur“ („Everything Everywhere All at Once“).

Kitoje nuotraukoje aktorė vilkėdama kreminiais šilkiniais marškiniais ir kreminiu sijonu su kaspinais stovėjo šalia savo vyro, F.Massa ir kitų vestuvių svečių puošniai dekoruotame Ženevos pastate.

„Scanpix“ nuotr./Michelle Yeoh ir Jeanas Todtas
„Scanpix“ nuotr./Michelle Yeoh ir Jeanas Todtas

Saldžioje vaizdų karuselėje taip pat buvo užfiksuoti kadrai, kuriuose M.Yeoh vilkėjo kitokį vestuvinį drabužį – atvirą nėriniuotą suknelę su šilkiniu liemeniu. Vienoje nuotraukoje ji ir J.Todtas, kuris per visas iškilmes vilkėjo tą patį elegantišką mėlyną kostiumą, šypsojosi ir buvo apsikabinę, o jos auksinė „Oskaro“ statulėlė pasirodė nuotraukos pirmame plane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas