Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Oskaro“ laureato Leonardo DiCaprio mylimajai 23 metų amžiaus skirtumas – ne kliūtis santykiams

Aktorė ir dabartinė Holivudo žvaigždės Leonardo DiCaprio širdies draugė Camila Morrone atskleidė, ką iš tiesų mano apie itin daug kritikos, daugiausiai dėl didelio amžiaus skirtumo, sulaukusius santykius. Pasirodo, 22-ejų merginai tai tikrai nėra kliūtis.
Modelis Camila Morrone ir Holivudo aktorius Leonado DiCaprio
Modelis Camila Morrone ir Holivudo aktorius Leonado DiCaprio / Vida Press nuotr.

„Los Angeles Times“ aktorė, pripažinimo sulaukusi po pasirodymo nepriklausomame filme „Mickey and the Bear“, sakė: „Tiek daug santykių Holivudo ir pasaulio istorijoje užsimezgė tarp didelį amžiaus skirtumą turinčių žmonių. Manau, visi turėtų turėti galimybę susitikinėti su kuo tik nori.“

Prieš tapdama aktore modeliu dirbusi C.Morrone supranta, kodėl žmones taip domina jos ir 45-erių L.DiCaprio santykiai. „Tikriausiai ir man pačiai būtų smalsu“, – tikino ji.

Vida Press nuotr./Leonardo DiCaprio ir Camila Morrone
Vida Press nuotr./Leonardo DiCaprio ir Camila Morrone

Nepaisant to, kad šiuo metu C.Morrone vardas labiausiai žinomas būtent dėl to, kad ji draugauja su Holivudo žvaigžde, moteris teigė labai laukianti tų dienų, kai visuomenė ja domėsis dėl jos darbo ir talentų.

„Vis daugiau žmonių pamato mano filmą ir tampu žinoma ne tik dėl savo santykių. Tai erzina, nes, manau, žmogaus neturėtų apibūdinti tik jo santykiai su garsiais žmonėmis. Suprantu šį ryšį, bet esu įsitikinusi, kad tai palaipsniui nyks ir vis rečiau taps pokalbio dalimi“, – kalbėjo C.Morrone.

Pirmą kartą apie tarp L.DiCaprio ir C.Morrone užsimezgusius santykius pradėta kalbėti 2018-ųjų sausį – juodu buvo pastebėti kartu laiką leidžiantys Kolorado valstijoje, Aspene.

Nors pradžioje buvo kalbama, kad pora „ilgai netemps“, praėjo jau beveik dveji metai ir šie du žmonės, pasak „People“ šaltinio, kartu būti yra nusiteikę rimčiau nei kada nors anksčiau.

„Tai tikrai ne kasdieniai santykiai. Camila vis daugiau laiko praleidžia jo namuose“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas