Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Owenas Wilsonas turi dukrą, kurios niekada nematė: jos išlaikymui skiria po 25 tūkst. dolerių per mėnesį

25 tūkst. dolerių kas mėnesį dukros, kurios niekada nėra matęs, išlaikymui. Tai – aktoriaus Oweno Wilsono (50) gyvenimo dalis. Kaip skelbia portalas „Radar Online“, Holivudo žvaigždė buvusiai mylimajai Varunie Vongsvirates (35) tokią nemenką sumą pinigų mokėti įsipareigojo po tėvystę nustačiusio DNR tyrimo.
Owenas Wilsonas
Owenas Wilsonas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Owenas Wilsonas

2018-ųjų gegužę V.Vongsvirates, iki dukters Lylos Aranyos Wilson gimimo likus penkiems mėnesiams, kreipėsi į teismą, kad šis padėtų nustatyti, jog O.Wilsonas yra mažylės tėvas. Liepos mėnesį pateiktame aktoriaus atsakyme jis pažymėjo nesantis tikras, ar dukra jo, bei nenorintis kovoti dėl vaiko lankymo teisių.

Gimus kūdikiui O.Wilsono ir V.Vongsvrites advokatai sutarė, kad aktorius dukters mamai kas mėnesį mokės po 25 tūkst. dolerių, taip pat apmokės naktinės slaugės, gimdymo specialistų ir moters teismo išlaidų sąskaitą, kuri siekė 70 tūkst. dolerių. O.Wilsonas taip pat sutiko dukters vardą įrašyti į jo Ekrano aktorių gildijos sveikatos draudimą.

V.Vongsvirates siekė tapti vienintele dukters globėja. Jos ir O.Wilsono susitarime taip pat teigiama, kad tik ji gali priimti visus su mažylės sveikata, išsilavinimu ir gerove susijusius sprendimus.

Teisiniuose dokumentuose rašoma, kad nei vienas iš tėvų apie kitą arba jų antrąsias puses negali atsiliepti niekinančiai arba jų žeminti nepilnamečio vaiko akivaizdoje.

Kadras iš filmo/Owenas Wilsonas komedijoje „Kaip tapti žvaigžde Brodvėjuje“
Kadras iš filmo/Owenas Wilsonas komedijoje „Kaip tapti žvaigžde Brodvėjuje“

Anksčiau V.Vongsvirates viešai kreipėsi į buvusį mylimąjį ir maldavo jo pagaliau susipažinti su jųdviejų vienerių dukrele. „Daily Mail“ ji sakė, kad mergaitė labai panaši į savo tėvą. Moteris patvirtino, kad žinomas aktorius prisideda prie dukters gerovės finansiškai, tačiau mergaitės gyvenime nedalyvauja.

Pasiteiravus, ar V.Vongsvirates norėtų kažką perduoti O.Wilsonui, ji atsakė: „Tu turėtum susitikti su dukra, ji nuostabi, tu tikrai labai daug prarandi. Ji atrodo visai kaip tu.“

Kalifornijoje šiuo metu gyvenanti Holivudo žvaigždė su kitais savo vaikais – sūnumis Robertu Fordu (8) ir Finnu (5)– sutaria puikiai, nors su jų motinomis jo santykiai ir nebuvo patys geriausi.

Pirmosios atžalos aktorius susilaukė su tuometine mergina Jade Duell, su kuria santykiai nutrūko 2011-aisiais. Antrą sūnų O.Wilsonui pagimdė fitneso trenerė Caroline Lindqvist, su kuria santykiai taip pat nenusisekė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas