Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paauglys – Gineso rekordininkas (video)

Nušluostęs nosis perpus vyresniems konkurentams ir buvusiam rekordininkui – japonų sportininkui, britas paauglys tapo naujausiu Gineso rekordininku, nuskriejęs oru septynis metrus nuo tramplyno-batuto iki krepšinio lanko ir „įdėjęs“ į jį kamuolį, rašo „Sky News“.
Krepšinio kamuolys
Krepšinio kamuolys / „Scanpix“ nuotr.

Video reportažą galite rasti čia.

13-metis Jordanas Ramosas aplenkė dvigubai vyresnį japoną, kuriam anksčiau priklausė šis titulas. Japonui buvo pavykę nuskrieti 6,3 metro.

Nors Jordanas daug laiko skiria treniruotėms, jis taip pat yra puikus mokinys. Vaikino motina džiaugėsi, kad sūnui labiausiai rūpi mokslai ir treniruotės, o ne pasilinksminimai.

Tiesa, Jordanas ne vienintelis sportininkas šeimoje. Visi Ramosai propoguoja sveiką gyvenimo būdą, tėvas Marcelo yra kaskadininkas, mama Anita – akrobatė, o šešiametis brolis Samuelis jau dabar auginamas kaip būsimas Olimpiados dalyvis.

Pats Jordanas yra gimnastas, atstovaujantis Didžiąjai Britanijai. Kanalo „Sky“ surengtame rekordo sumušime pradžioje turėjo dalyvauti paauglio tėvas, tačiau Joerdanas tol maldavo tėvo leisti jam pabandyti, kol šis sutiko.

Sūnumi didžiuojasi ir tėvas, o dar labiau džiaugiasi tuo, kad būtent jis sūnų išmokė to, ką šis sugeba.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas