Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pandemija pakoregavo žvaigždžių laukiamiausios „Met Gala“ tvarkaraštį: šventė nukeliama

Vyriausioji žurnalo „Vogue“ redaktorė ir viena iš svarbiausio metų mados renginio organizatorių Anna Wintour pranešė, kad dėl koronaviruso nukeliamas „Met Gala“ pokylis, rašo „Indepenedent“.
2019 metų „Met Gala“ akimirkos
2019 metų „Met Gala“ akimirkos / „Scanpix“ nuotr.

„Viena ne pagal grafiką įvyksianti šventė – Kostiumų instituto parodos „About Time“ atidarymas. Dėl neišvengiamo ir atsakingo Metropoliteno muziejaus sprendimo užverti savo duris, „About Time“ ir vakarinis pokylis nevyks numatytą dieną“, – rašė Anna Wintour.

Gegužės pradžioje turėjęs vykti pokylis ir raudonas kilimas, kuriuo ryškiausios mados, Holivudo, muzikos ir kitų industrijų žvaigždės žengti turėjo pasipuošusios temą atitinkančiais apdarais, nukeliamas neribotam laikui.

Vida Press nuotr./Anna Wintour
Vida Press nuotr./Anna Wintour

Tačiau šios parodos ir daugiausiai įvairių įžymybių suburiančios šventės laukę mados gerbėjai tikrai neturėtų nusiminti – užmesti akį į tai, kam buvo ruošiamasi visus metus, į svarbiausius ir iš archyvų ištrauktus eksponatus bus galima pažvelgti gegužės „Vogue“ numeryje.

„Met Gala“ – vienas iš svarbiausių renginių mados pasaulyje, turėjo vykti gegužės 4 d. Niujorko miesto Metropoliteno meno muziejuje.

Lankytojų muziejus nebepriima jau nuo praeitos savaitės. Šis sprendimas buvo priimtas dėl pasaulyje siaučiančios pandemijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas