Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paris Hilton sekso juostos skandalas jos artimuosius palaužė: manė, kad moters karjerai – galas

Prieš daugiau nei 15 metų buvo nutekinta ir paviešinta Paris Hilton (39 m.) sekso vaizdajuostė – pažeistas moters privatumas, neigiamai paveikęs ir jos artimuosius. Apie tai, kaip tada, 2004-aisiais, jautėsi Paris Hilton šeima ir kokios mintys sukosi jų galvoje, laidoje „Watch What Happens Live with Andy Cohen“ papasakojo jos teta Kyle Richards.
Kyle Richards ir Paris Hilton
Kyle Richards ir Paris Hilton / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Paris Hilton

Laidos vedėjo Andy Coheno pasiteiravus Kely Richards, apie ką ji galvojo sužinojusi, kad nutekinta dukterėčios sekso vaizdajuostė – ar kad tai padės jos karjerai, ar ją sugriaus – Amerikoje populiaraus realybės šou „Real Housewives of Beverly Hills“ žvaigždė, Paris Hilton mamos Kathy Hilton sesuo atsakė: „Sugriaus. Mes buvome palaužti.“

Tiems, kas neprisimena 2004-ųjų Paris Hilton skandalo, šiek tiek priešistorės. 2001-aisiais Paris Hilton ir tuometinis jos mylimasis Rickas Salomonas įrašė sekso vaizdajuostę. Po kelių metų ji buvo nutekinta.

Vida Press nuotr./Paris Hilton
Vida Press nuotr./Paris Hilton

Turtų paveldėtoja erotinį įrašą paviešinusiai kompanijai „Kahatani Ltd.“ iškėlė 30 mln. dolerių ieškinį dėl privatumo pažeidimo, tačiau Los Andželo teisėjas jį atmetė. Teismo dokumentuose priežastis, kodėl tai buvo padaryta, neatskleidžiama.

Gindama savo poziciją Paris Hilton teigė, kad 45 minučių trukmės vaizdo įrašas buvo „skirtas tik asmeniniam naudojimui“.

„New York Daily News“ rašė, kad galiausiai buvo susitarta – Paris Hilton sutiko priimti dalį sekso vaizdajuostės uždirbusių pajamų.

2018-aisiais šį skandalą prisiminė ir Paris Hilton dokumentikoje „The American Meme“.

„Pasijutau lyg būčiau išprievartauta, – pasak „USA Today“, sakė ji apie vieną žinomiausių įvykių jos karjeroje. – Atrodė, kad netekau dalies savęs ir apie mane buvo kalbama žiauriai bei piktai. Buvo atvejų, kai norėjau mirti. Nebenorėjau gyventi, nes maniau, jog viskas iš manęs buvo atimta. Nenorėjau būti žinoma tik dėl to.“

Tačiau, pasirodo, įvyko priešingai nei manė Paris Hilton teta Kyle Richards. Moters karjera tikrai nesugriuvo, atvirkščiai – skandalas, nors iš pradžių ir buvo nemalonus bei sukėlė daug neigiamų emocijų, dar labiau sustiprino jos kaip žvaigždės statusą.

Juk taip yra nutikę ne vienai garsiai asmenybei. Bene žinomiausias atvejis – Kim Kardashian, susidomėjimas kuria po taip pat nutekintos jos ir dainininko Ray J sekso vaizdajuostės išaugo.

Vida Press nuotr./Kim Kardashian West
Vida Press nuotr./Kim Kardashian West

TAIP PAT SKAITYKITE: Dėl ko išgarsėjo populiariausia JAV šeima? Didžiausi Kardashianų ir Jennerių klano skandalai

Užsienio įžymybės apie malonumus lovoje trise: kam tai kėlė pasimėgavimą, o kas išbandę nesusižavėjo?

VIDEO: Jos pinigų neskaičiuoja: vienos brangiausių žvaigždžių vestuvinių suknelių – kuri kainavo milijoną?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne