Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasaulinio turo „Sweetener“ metu Ariana Grande nesulaikė ašarų: išgyvena emocinę krizę

Sekmadienį popžvaigždė Ariana Grande (26) jautriu laišku gerbėjams paaiškino, kodėl pasaulinio turo „Sweetener“ metu apsipylė ašaromis. Apie merginos psichologinę būklę pradėta šnekėti po paplitusių vaizdo įrašų, kuriuose ji graudžiai verkia savo koncertuose.
Ariana Grande
Ariana Grande / „Scanpix“ nuotr.

Dainos „thank u, next“ atlikėja buvo pastebėta verkianti koncerte, kuris vyko Sent Luiso mieste Misūryje. Gerbėjai atkreipė dėmesį, kad mergina tapo itin emocionali dainuojant „R.E.M.“ dainą. Ne paslaptis, kad dauguma šį kūrinį sieja su buvusiu atlikėjos vaikinu ir sužadėtiniu Pete'u Davidsonu.

Ašaros merginos akyse buvo pastebimos ir birželio 12 d., kai dainos „thank u, next“ metu ištarė buvusio mylimojo Maco Millerio vardą. Panašu, kad reperio savižudybė praeitų metų rugsėjį stipriai paveikė atlikėjos psichologinę būklę.

VIDEO: ariana grande crying during REM in st. louis

Visgi abiejų koncertų metu gerbėjai šūksniais ir plojimais rodė palaikymą žvaigždei. Šį gražų gestą mergina paminėjo įraše, kurį buvo įkėlusi į „Instagram“ paskyrą.

„Šiuo mano dienotvarkė labai intersyvi ir koncertinį turą pasiryžau rengti tokiu gyvenimo metu, kai vis dar bandau susigyventi su daugeliu skaudžių dalykų. Kartais aš daug verkiu“, – žvaigždė paaiškino įraše, kuris vėliau buvo ištrintas.

Mergina gerbėjams dėkojo už jų supratimą, jai išreikštą palaikymą. A.Grande įrašą baigė motyvacine žinute tiems, kurie išgyvena tokį patį skausmą.

„Esu labai jums dėkinga ir noriu, kad žinotumėte, jeigu ir jūs šiuo metu dėl ko nors liūdite, tikrai nesate vieni. Sunku nepalūžti, kai rūpiniesi mylimais žmonėmis, atlieki savo pareigas, gydaisi ir tuo pačiu rūpiniesi savimi... Myliu jus“, – savo įrašą užbaigė mergina.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande ir Miley Cyrus koncerte Mančesterio aukoms atminti
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande ir Miley Cyrus koncerte Mančesterio aukoms atminti

Šie keli metai buvo nepaprastai sudėtingi atlikėjai, nes ji turėjo įvairiausių pakilimų ir nuosmukių. Rugpjūtį žvaigždė išleido albumą „Sweetener“, kuris trumpam nukreipė dėmesį nuo emocinių sunkumų, kuriuos ji jautė po sprogimų Mančesterio koncerte 2017 m. ir buvusio vaikino M.Millerio perdozavimo nuo narkotikų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas