Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasikartojo Kauno Kalėdų eglės istorija: Niujorke padegta žaliaskarė

Trečiadienio rytą niujorkiečių kalėdinės nuotaikos kaip reikiant subliuško – padegta Kalėdų eglutė. Kaip pranešė policija, piktą poelgį padaręs vyras buvo suimtas.
Niujorke padegta žaliaskarė
Niujorke padegta žaliaskarė / „Twitter“ nuotr.

Kalėdinė eglė buvo padegta netrukus po vidurnakčio.

Pranešama, kad liepsnos išplito ir į medžius, kurie supa garsiųjų „Fox News“, „The Wall Street Journal“ ir „New York Post“ redakcijas, įsikūrusias netoli 6-osios aveniu Manhatene.

Liepsnos suniokojo didelę dalį raudonų, baltų ir mėlynų žaliaskarės dekoracijų. Nukentėjo ir eglutės viršūnės papuošimai. Ugnis apgadino dar tris netoliese esančius medžius, papuoštus kalėdinėmis lemputėmis.

Niujorko policijos departamento atstovas spaudai JAV žiniasklaidos portalams patvirtino, kad eglės padegimu įtariamas vyras buvo sulaikytas, rašo „NBC New York“.

15min primena, kad naktį iš gruodžio 3-iosios į gruodžio 4-ąją, 1.45 valandą, užsiliepsnojo Kauno Rotušės aikštėje papuošta pagrindinė miesto Kalėdų eglė. Apie gaisrą spec. tarnybas informavo praeiviai.

Paaiškėjo, kad į Rotušės aikštę atvažiavo „Mitsubishi ASX“, iš kurio išlipęs vairuotojas apipylė eglę degiu skysčiu ir ją padegęs pasišalino su automobiliu.

Rotušės aikštė stebima vaizdo kameromis, todėl pareigūnams greitai pavyko pastebėti įtariamąjį.

Policijos departamentas patvirtino, kad pasišalinęs 39-erių metų įtariamas padegėjas, praėjus vos 10-čiai minučių, buvo sulaikytas A.Juozapavičiaus prospekte.

Jis iš pradžių nepakluso nurodymams sustoti, todėl sulaikymo metu inscenizuotas smulkus eismo įvykis, kurio metu buvo sužalotas 21-erių metų policijos pareigūnas – nukentėjo koja ir ranka.

Policininkas, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas