Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pastebės tik akyliausi: naujame filme – užslėpta Blake Lively užuomina jos vyrui Ryanui Reynoldsui

Tiems, kas domisi šou verslo naujienomis, nėra paslaptis, jog viena gražiausių kino pasaulio porų Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas mėgsta vienas kitą pašiepti socialiniuose tinkluose ir tokiu būdu vienas kitam siųsti užkoduotas žinutes. Tačiau šis jų „žaidimas“ jau rugsėjo 21 dieną persikels į aukštesnį lygį – kino teatrus – filme „Nedidelė paslauga“.
Blake Lively filme „Nedidelė paslauga“
Blake Lively filme „Nedidelė paslauga“ / Kadras iš filmo

To galbūt daugelis žiūrovų net nebūtų pastebėję, tačiau šią detalę pasakodamas apie filmo kūrimo užkulisius atskleidė režisierius Paulas Feigas.

Tiesiog reikia atkreipti dėmesį, kokį gėrimą keliose scenose geria Blake Lively herojė – jo prekinis ženklas priklauso pačiam Ryanui Reynoldsui.

„Kas kartą, kai paprašydavau pripildyti stiklines, Blake atidžiai prižiūrėdavo, kad tai būtų būtent Ryanui Reynoldsui priklausančio prekės ženklo džinas. Tiesą pasakius, jo jau nesupainiotume su jokiu kitu gėrimu, nes Blake vaišino visus kolegas taip dažnai, kad, atrodo, jaučiame dar likusį gėrimo skonį burnoje“, – pasakojo režisierius.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Blake Lively ir Ryanas Reynoldsas

Jis teigia, kad jei butelis nebūtų gero dizaino, mes tikrai šio gėrimo nepamatytume kino ekranuose. Vis dėlto, kadangi vaizdas Paului Feigui tiko, buvo nuspręsta leisti Blake Lively pasinaudoti „tarnybine padėtimi“ ir taip išreikšti jausmus nieko apie tokią užuominą nenutuokiančiam savo sutuoktiniui.

Kadras iš filmo/Anna Kendrick ir Blake Lively filme „Nedidelė paslauga“
Kadras iš filmo/Anna Kendrick ir Blake Lively filme „Nedidelė paslauga“

Naujasis kriminalinis trileris „Nedidelė paslauga“ pasakoja apie mažame Amerikos miestelyje gyvenančią Stefanę (ją vaidina aktorė Anna Kendrick), kurios gyvenimas pasikeitė tą dieną, kai ji susipažino su išskirtine asmenybe – Emile (Blake Lively). Tinklaraštį rašanti Stefanė nuo pat pirmojo susitikimo susižavi elegantiška, nuostabiai gražia ir paslaptinga moterimi – tokia, kokia norėtų būti ir ji pati.

Vieną dieną per paslaptingą skambutį paprašiusi Stefanės „nedidelės paslaugos“, Emilė pradingsta. Susirūpinusi tinklaraštininkė ima ieškoti draugės, tačiau Emilė, rodos, išnyko be pėdsakų. Nei jos vyrui, nei į paieškas įsijungusiai policijai nepavyksta aptikti nė menkiausios užuominos apie pradingėlę. Desperatiškai ieškodama bent kokio nors siūlo galo, Stefanė pradeda domėtis Emilės praeitimi ir pamažu prieš jos akis ima skleistis visiškai kitoks nuostabiosios draugės paveikslas.

Intriguojantis trileris „Nedidelė paslauga“ Lietuvos kino teatruose jau nuo šio penktadienio, rugsėjo 21 dienos.

VIDEO: NEDIDELĖ PASLAUGA - stilingas trileris kinuose nuo rugsėjo 21 d. (anonsas)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas