Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Paviešinta, kaip atrodo Celine Dion priepuoliai: nepagydoma liga serganti dainininkė – sustingo

Pasirodo, dainininkė Celine Dion sustingusio žmogaus sindromo (SPS) simptomus jautė gerokai anksčiau, nei jai buvo diagnozuota ši liga. Pirmą kartą juos išgyveno prieš daugybę metų ir tuomet bandė kovoti pati. Apie tai muzikos žvaigždė prakalbo pristatydama dokumentinį filmą apie save „I Am: Celine Dion“.
Celine Dion
Celine Dion / Vida Press nuotr., stop kadrai

56 metų Celine Dion atskleidė šiurpią tiesą. Filmuotoje medžiagoje matyti, ką ji patiria sirgdama nepagydoma liga. Su šia liga ji gyvena jau 17 metų.

Vaizdo įrašas su itin jautriais kadrais pateko į naują dainininkės dokumentinį filmą „I Am: Celine Dion“, kuris dienos šviesą išvydo birželio 25 dieną.

Filme matyti, kaip moteris guli ant tyrimų stalo ir negali pajudėti, nes jos kūnas krūpčioja iš skausmo, nuo traukulių, skruostais rieda ašaros, veidas rausta.

VIDEO: Celine Dion Shares Scary Footage of Her Suffering Spasm in Tearful Documentary Scene | E! News

Kol Celine buvo filmuojama, aplink ją buvę medikai bandė palengvinti ją kankinančius raumenų spazmus. Vėliau matėsi, kaip medicinos darbuotojas dainininkei į nosį įpurškė medikamentų.

Dainininkės gydytoja Amanda Peake, Kolorado universiteto Anschutz Medical Campus autoimuninės neurologijos programos direktorė, filme teigė, kad simptomų lengvinimui buvo pasitelktas nosies purškalas, kuris priklauso vaistų, mažinančių nerimą ir raumenų spazmus, grupei.

„Kiekvieną kartą, kai nutinka kas nors panašaus, jautiesi toks sutrikęs ir net nežinau, kaip tai išreikšti, tiesiog... jausmas, tarsi negalėtum savęs kontroliuoti... Aš visada randu planą B ir planą C. Tai aš. Jei negaliu bėgti, einu pėsčiomis. Jei negaliu eiti, šliaužiu. Bet aš nesiruošiu sustoti. Aš nesustosiu“, – filme sakė Celine Dion.

Primename, kad Celine Dion buvo diagnozuotas sustingusio žmogaus sindromas, dėl kurio jos raumenys nekontroliuojamai įsitempia.

Dėl šios ligos sergantieji galiausiai tampa „žmonėmis statulomis“, nes palaipsniui kūnas sustingsta, nebegali vaikščioti ar kalbėti.

Celine Dion pirmą kartą apie savo sveikatos problemas užsiminė dar 2022 metų sausio mėnesį, kai atšaukė savo pasaulines gastroles po Šiaurės Ameriką.

Apie tai ji pranešė praėjus trims mėnesiams po to, kai dėl tų pačių sveikatos problemų jai teko atšaukti Las Vegase turėjusį įvykti sugrįžimo koncertą.

Kaip rašo people.com, sustingusio žmogau sindromas (SPS) –reta autoimuninė liga, kuri paralyžiavo Celine Dion balsą ir atėmė gebėjimą dainuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius