Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pavydėtinas Malaizijos milijonieriaus dukros gyvenimas: nesibaigiančios kelionės ir magiškos piršlybos

Skrydžiai po pasaulį privačiu lėktuvu, garsiausių dizainerių suknelės ir praktiškai niekad nesibaigiančios atostogos – apie tai svajoja dažnas. O gražuolei Chryseis Tan tai – paprasčiausia kasdienybė.
Pavydėtinas Chryseis Tan gyvenimas
Pavydėtinas Chryseis Tan gyvenimas / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Kelionės Malaizija

TAIP PAT SKAITYKITE: Jaunieji Dubajaus turtuoliai giriasi savo turtais: iš pavydo seilę varvina tūkstančiai

28-erių Chryseis Tan yra garsaus Malaizijos milijardieriaus Vincento Tano (65 m.) dukra. Jam priklauso Anglijos futbolo klubas „Cardiff City“, „McDonald's“ franšizė Malaizijoje, lažybų bendrovė „Sports Toto“ ir kt. Jo turtas vertinamas apie 1,2 mlrd. JAV dolerių.

Mergina gyvena Malaizijos sostinėje Kvala Lumpūre, tačiau nemažą dalį laiko ji praleidžia ne namuose, o keliaudama po pasaulį: vien per šiuos metus Chryseis spėjo apsilankyti Maroke, Tailande, Japonijoje, Taivane, Paryžiuje, Vienoje, Pekine, Seule, Dubajuje, Floridoje bei Terkso ir Kaikoso salose.

Prie nuotraukų, kuriose įsiamžinusi privačiame lėktuve, mergina net juokaudama parašo: „Žinau, kad visą laiką šitai sakau, bet... vėl į kelią!“

Chryseis Tan savo keliones ir prabangų gyvenimo būdą dokumentuoja pavydą keliančiomis nuotraukomis „Instagram“ tinkle, o jos paskyrai netrūksta populiarumo – mergina turi per 210 tūkst. sekėjų.

„Instagram“ nuotr./Chryseis Tan Dubajuje
„Instagram“ nuotr./Chryseis Tan Dubajuje

Be nuotraukų, darytų gražiausiuose pasaulio kampeliuose ar populiariausiuose didmiesčiuose, Chryseis mielai dalijasi ir asmeninio gyvenimo detalėmis. Pavyzdžiui, visai neseniai įvykusiomis labai romantiškomis sužadėtuvėmis su mylimuoju Faliq Nasimuddinu. Jis – puiki pora turtingai merginai, mat ir pats yra iš Malaizijoje garsios ir labai turtingos šeimos. Chryseis ir Faliq pažįstami dar nuo mokyklos laikų, bet pora tapo tik 2014 metais.

„Instagram“ nuotr./Chryseis Tan Monake
„Instagram“ nuotr./Chryseis Tan Monake
„Instagram“ nuotr./Chryseis Tan Maldyvuose
„Instagram“ nuotr./Chryseis Tan Maldyvuose

Faliq savo mylimajai pasipiršo liepą per romantiškas atostogas Maroke, daugybe gyvų gėlių ir žvakių išpuoštoje vietoje, kur ant sienos buvo pakabintas užrašas iš gėlių „Ar tekėsi už manęs?“.

Štai kaip atrodė poros sužadėtuvės Maroke:

Tiesa, nors Chryseis Tan gali mėgautis didžiuliais turtais nieko neveikdama, tačiau ji turi ir labai gerai apmokamą darbą: ji vadovauja didžiausiam Malaizijos prekybos centrui „Berjaya Times Square“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mados tinklaraštininkės ir finansininko vestuvės Italijoje: trijų dienų fiesta kainavo milijonus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant