Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Penktas kartas nemeluoja? 57-erių Nicolas Cage'as slapta vedė 26-erių išrinktąją

Aktorius Nicolas Cage'as – ir vėl vedęs vyras. Kaip pranešė „People“, vyras slapta Las Vegase susituokė su gerokai jaunesne mylimąja. Tai jau 5-osios aktoriaus vestuvės.
Nicolas Cage'as
Nicolas Cage'as / Vida Press nuotr.

„Kodas: L.O.B.I.A.I“ (National Treasure) aktorius Nicolas Cage vasario 16-ąją Las Vegase su savo išrinktąja Riko Shibata sumainė žiedus romantiškoje vestuvių ceremonijoje.

„Tai tiesa, esame labai laimingi“, – „People“ pavirtino pats aktorius. Anot jo atstovo, vestuvės buvo kuklios ir intymios, atšvęstos viename Las Vegaso viešbučių.

Kaip kartu buvo paaiškinta, vestuvės vyko vasario 16-ąją dėl to, kad būtų pagerbtas jaunikio velionis tėvas, kuris tą dieną švęsdavo gimtadienį.

N.Cage'o išrinktoji Shibata ceremonijos metu dėvėjo japonišką nuotakų kimono iš Kioto, o jai žingsniuojant link jaunikio skambėjo mėgstamiausia moters daina – atlikėjos Kiroro kūrinys „Winter Song“. Tuo metu Nicolas dėvėjo „Tom Ford“ kostiumą.

Netrukus jiedu su Shibata apsikeitė katalikiškais ir šintoistiškais įžadais. Vieną jų sudarė Walto Whitmano poezija, o kita įžadų dalis įtraukė ir haiku.

Po ceremonijos šviežiai iškeptos poros laukė mažas vakarėlis, kuriame dalyvavo Cage'o buvusi žmona Alice Kim, su buvusiu vyru palaikanti glaudų ryšį.

Panašu, kad naujoji N.Cage išrinktoji nusprendė pasiimti ir jo pavardę – nuo šiol ją teks vadinti Riko Cage.

Nicolas Cage ir Riko Shibata susipažino Japonijoje daugiau nei prieš metus.

Tai jau penktoji aktoriaus santuoka, paskutinė jų buvo 2019-aisiais. Tuo metu su savo išrinktąja Erika Kookie vyras išsiskyrė po 4 dienų. Beje, 4-oji N.Cage'o vestuvių ceremonija taip pat vyko Las Vegase.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas