Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„People's Choice“ apdovanojimuose išrinkti publikos numylėtiniai: ar jūsų nuomonės sutampa?

Sekmadienį Santa Monikoje Kalifornijoje per „People's Choice“ apdovanojimus buvo pagerbti publikos numylėtiniai – apdovanoti žiūrovų ir klausytojų mėgstamiausi popkultūros atstovai.
Mila Kunis, Rita Ora, Victoria Beckham ir Scarlett Johansson
Mila Kunis, Rita Ora, Victoria Beckham ir Scarlett Johansson / „Scanpix“ nuotr.

Į apdovanojimų ceremoniją „Barker Hangar“ teatre Santa Monikoje rinkosi garsiausios pramogų pasaulio žvaigždės. Čia buvo galima pamatyti dainininkus Ritą Orą, Gwen Stefani ir Blake'ą Sheltoną, dizainerę Victorią Beckham, aktorius Milą Kunis, Scarlett Johansson, Shay Mitchell, Leighton Meester, Willą Ferrellą ir Busy Philipps, modelį Chrissy Teigen bei daugybę kitų.

Ceremonijos metu koncertavo reperė Nicki Minaj (ji atidarė apdovanojimų šou), britų popžvaigždė Rita Ora ir balsingasis Johnas Legendas.

Iš viso buvo įteikta per 70 apdovanojimų įvairiose kategorijose, tačiau tik dalis jų – per pagrindinį tiesiogiai transliuotą šou. Kiti nugalėtojai buvo paskelbti internete ir statulėlės jiems įteiktos asmeniškai.

Mėgstamiausia komedija žiūrovai išrinko naujausią Milos Kunis filmą „Šnipas, kuris mane išdūrė“ („The Spy Who Dumped Me“). Vis tik mėgstamiausios komedijos aktorės kategorijoje Mila Kunis nusileido kolegei Melissai McCarthy.

Laimingas vakaras buvo ir „Marvel“ superherojų filmams „Juodoji pantera“ („Black Panther“) ir „Keršytojai. Begalybės karas“ („Avengers: Infinity War“) – jie laimėjo daugiausiai apdovanojimų. Pastarasis pripažintas 2018-ųjų metų filmu bei geriausiu veiksmo filmu, o jo aktorė Scarlett Johansson paskelbta Mėgstamiausia kino aktore. „Juodosios panteros“ aktorė Danai Gurira žiūrovų buvo pripažinta Mėgstamiausia veiksmo filmų žvaigžde, o jos kolega Chadwickas Bosemanas paskelbtas Mėgstamiausiu kino aktoriumi.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Scarlett Johansson
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Scarlett Johansson

Žiūrovų sprendimu, geriausio draminio filmo apdovanojimas atiteko... erotinės trilogijos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ paskutinei daliai „Penkiasdešimt išlaisvintų atspalvių“ („Fifty Shades Freed“), apdovanojimą gavo ir filmo žvaigždė Jamie Dornanas (kaip geriausias draminio filmo aktorius).

Na o geriausiu šeimos filmu pripažinta animacija „Nerealieji 2“ („Incredibles 2“).

Ypatingą apdovanojimą pelnė dizainerė Victoria Beckham – ji pripažinta Mados ikona.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Victoria Beckham su Mados ikonos apdovanojimu
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Victoria Beckham su Mados ikonos apdovanojimu

Kardashianų šeimos realybės šou buvo išrinktas mėgstamiausiu realybės šou, o Khloe Kardashian žiūrovų paskelbta mėgstamiausia realybės šou žvaigžde.

Mėgstamiausiu televizijos serialu paskelbti „Šešėlių medžiotojai“ („Shadowhunters: The Mortal Instruments“) – ironiška, kad visai neseniai paskelbta, jog dabar rodomas trečiasis serialo sezonas bus paskutinis...

O metų atlikėjais išrinkti Shawnas Mendesas bei Nicki Minaj (geriausiu paskelbtas ir jos albumas „Queen“), geriausia grupe paskelbta Pietų Korėjos sensacija BTS – jų hitas Idol“ triumfavo metų dainos ir metų vaizdo klipo kategorijoje.

Anksčiau „People's Choice“ apdovanojimų ceremonija vykdavo sausį, tačiau šiemet pasikeitė ne tik TV kanalas, rengiantis ir rodantis apdovanojimus, bet ir jo data: apdovanojimus perkelta į lapkritį.

„People's Choice“ apdovanojimai rengiami nuo 1975-ųjų – šiemet jie vyko jau 44-ąjį kartą. Priešingai nei kituose apdovanojimuose, nugalėtojus čia renka ne komisija, o publika.

15min galerijoje – „People's Choice“ apdovanojimų akimirkos:

VIDEO: Publikos numylėtiniai spindėjo ant raudonojo „People's Choice“ kilimo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas