Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per Kalėdas mirė „Netflix“ prodiuseris Lin Qi: 39-erių vyras buvo nunuodytas

Per Kalėdas užgeso „Netflix“ prodiuserio Lin Qi gyvybė, praneša „Hollywood Reporter“. Anot Šanchajaus policijos, 39-erių vyras buvo nunuodytas.
Žvakelė (asociatyvi nuotrauka)
Žvakė (asociatyvi nuotrauka) / Anne Nygård nuotr./ Unsplash nuotr.

Vaizdo žaidimus Kinijoje kuriančios milžinės „Yoozoo Group“ vadovas ir tarybos narys Lin Qi buvo apnuodytas gruodžio 16 d. Įmonė patvirtino, kad vyras mirė Kalėdų dieną.

Pasijutęs prastai, Lin Qi buvo atgabentas į ligoninę, kurioje gydytojai nustatė apnuodijimą. Pradėtas tyrimas, kurio metu sulaikytas „Yoozoo Group“ darbuotojas, kurio pavardė Xu. Jis įtariamas įvykdžius šį nusikaltimą.

„2020 m. gruodžio 17 d. 17 val. policija sulaukė skambučio iš ligoninės dėl paciento Lin. Ligoninės gydytojai nustatė, kad pacientas buvo apnuodytas. Po pranešimo policija pradėjo tyrimą“, – rašoma įmonės, kuriai vadovavo Lin Qi, pranešime.

Po apklausų ir įvykio vietos tyrimų policija sulaikė įtariamąjį šiuo nusikaltimu – aukos bendradarbį.

„The Hollywood Reporter“ rašo, kad, vietinės žiniasklaidos teigimu, tarp Kinijos milžinės „Yoozoo Group“ vadovų vyko nesutarimai. Kaip manoma, dėl šios priežasties ryžtasi nunuodyti Lin Qi. Teigiama, kad nuodų buvo įpilta į arbatą.

Lin Qi taip pat buvo greitai „Netflix“ pasirodysiančio serialo „The Three-Body Problem“ prodiuseris. „The Thee-Body Problem“ – populiariausios Kinijoje mokslinės fantastikos knygos, kurių adaptacija ekranui patikėta „Sostų karų“ kūrėjams Davidui Benioffui ir D.B.Weissui.

Lin Qi „Yoozoo Group“ įkūrė 2009-aisiais. Žaidimus kurianti įmonė geriausiai žinoma dėl „Game of Thrones: Winter Is Coming“ žaidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas