Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per kraują kaitinantį pasirodymą neatlaikė Lil Nas X apranga: atlikėjui plyšo kelnės

Atlikėjas Lil Nas X savo pasirodymu „Saturday Night Live“ žiūrovams įsiminė ne tik dėl kraują kaitinančio dainos „Montero (Call Me By Your Name)“ atlikimo pusnuogių šokėjų apsuptyje, bet ir dėl aprangos fiasko, sutrukdžiusio žvaigždei dar labiau atsiduoti žiūrovams.
Atlikėjas Lil Nas X
Atlikėjas Lil Nas X / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Muzika

Vos 22-ejų dviejų „Grammy“ laureatas pirmą kartą tiesioginiame eteryje atliko hitu tapusią dainą „Montero (Call Me By Your Name)“ ir naujausią singlą „Sun Goes Down“. Pirmosios pasirodymo metu Lil Nas X atkūrė bene kontroversiškiausią kūrinio vaizdo klipo dalį – šoko aplink stulpą.

Deja, suplanuotos choreografijos pasirodymo pabaigoje pilnai atlikti nepavyko, mat vos po kelių sekundžių atlikėjui plyšo kelnės. Lil Nas X likusią pasirodymo dalį ranka laikė uždengęs prairusią drabužio vietą.

„Labai norėjau šokti aplink stulpą, bet štai ką gavau“, – socialiniame tinkle po pasirodymo juokavo Lil Nas X, kurio reakcija į plyšusias kelnes aiškiai matosi ir šiame vaizdo įraše.

VIDEO: Lil Nas X: MONTERO (Call Me By Your Name) (Live) - SNL

„Iš pradžių bijojau pasirodyti. Tada 2 savaites repetavome, po to teko keisti šokėjus, nes vienam jų buvo nustatytas COVID-19, todėl per 24 valandas nauji šokėjai turėjo išmokti judesius, o galiausiai suplėšiau kelnes ir negalėjau užbaigti pasirodymo. Viskas nutinka ne be priežasties“, – kitais pasirodymo iššūkiais pasidalijo atlikėjas.

„Montero (Call Me By Your Name)“ skirtas vaizdo klipas pasirodė dainai net penkias savaites praleidus „Billboard“ „Global 200“ singlų topo viršūnėje. Kūrinys tapo ilgiausiai pirmoje vietoje išlikusia solo atlikėjo vyro daina.

Nors Biblijoje aprašytų pasakojimų įkvėptas vaizdo klipas sulaukė kritikos lavinos, ne ką mažiau jį mačiusių gyrė ir Lil Nas X, ir klipo režisierių už tiksliai vizuališkai atvaizduotą metaforą, kaip jaučiasi savo netradicine vadinamą seksualinę orientaciją atskleidžiantys asmenys, rašo „People“.

„Labai džiaugiuosi, kad daug jį jaunystėje mačiusių žmonių prisimins jį visą savo gyvenimą ir galės jaustis labiau savimi pasitikintys“, – sakė Lil Nas X.

Lil Nas X dainos „Montero (Call Me By Your Name)“ vaizdo klipas:

VIDEO: Lil Nas X - MONTERO (Call Me By Your Name) (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas