Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pink pranešė įveikusi koronavirusą: įgėlė valdžiai ir paaukojo labdarai

Šeštadienį atlikėja Pink pranešė, jog buvo užsikrėtusi koronavirusu. Kaip instagrame rašė moteris, klastingos ligos ji ir jos sūnus nebenešioja. Drauge dainininkė nepraleido progos sukritikuoti valdžios, o savo palaikymą sveikatos priežiūros specialistams ji išreiškė dosnia auka labdarai.
Dainininkė P!nk
Dainininkė P!nk / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip socialiniuose tinkluose rašė Pink, prieš dvi savaites jai ir jos sūnui pasireiškė koronaviruso simptomai. „Laimė, mūsų gydytojas turėjo prieigą prie testų ir mano testo atsakymas buvo teigiamas. Mano šeima jau buvo izoliavusis namuose, todėl izoliaciją mes pratęsėme ir pastarąsias dvi savaites sekėme gydytojo instrukcijas“, – atviravo moteris.

Kaip teigė ji, prieš keletą dienų ji ir jos sūnus vėl pasidarė testą. „Džiugu, kad atsakymai buvo neigiami“, – neslėpė Pink. Vis dėlto bendrame kontekste atlikėja pastebėjo blogą tendenciją.

„Tai, kad testai nėra prieinami plačiau, yra mūsų valdžios parodija ir nesėkmė. Ši liga yra rimta ir tikra. Žmonės turi žinoti, kad liga paveikia jaunus ir senus, sveikus ir nesveikus, turtingus ir vargšus, ir mes turime padaryti testavimą nemokamą ir plačiau pasiekiamą tam, kad apsaugotume savo vaikus, savo šeimas, draugus ir bendruomenes“, – rašė ji.

Stengdamasi palaikyti sveikatos priežiūros specialistus, kasdien kovojančius prie fronto linijos, Pink teigė labdarai iš viso skirsianti milijoną dolerių.

„Aš paaukoju 500 000 tūkst. JAV dolerių „Temple University Hospital“ neatidėliotinos pagalbos fondui Filadelfijoje savo motinos Judy Moore, kuri ten dirbo 18 metų, garbei“, – džiugias naujienas pranešė atlikėja. Ji pridūrė kitą pusę milijono skirsianti Los Andželo miesto krizės fondui.

„Dėkoju visiems mūsų sveikatos priežiūros specialistams ir visiems pasaulio žmonėms, kurie stengiasi dėl to, jog būtų apsaugoti mūsų artimieji. Jūs esate mūsų herojai! Ateinančios dvi savaitės yra labai svarbios: prašau likti namuose. Prašau. Likti. Namuose“, – kreipimąsi į gerbėjus užbaigė Pink.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas