Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princo Harry ir Meghan Markle fotosesija: parodė sužadėtuvių žiedą su princesės Dianos deimantais

Pirmadienį britų karališkoji šeima oficialiai pranešė apie princo Harry (33 m.) sužadėtuves su amerikiečių aktore Meghan Markle (36 m.), o po kelių valandų šviežiai iškepti sužadėtiniai pozavo fotografams pirmoms oficialioms nuotraukoms.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / „Scanpix“/AP nuotr.

Pirmadienį Klarenso rūmai oficialiai pranešė apie poros sužadėtuves – jų vestuvės įvyks 2018 metų pavasarį.

Tradiciškai po tokios džiugios naujienos būsimi jaunavedžiai įsiamžina istorinėms nuotraukoms – pirma oficiali princo Harry ir jo sužadėtinės fotosesija įvyko Kensingtono rūmų sode 14 val. vietos laiku.

Įsimylėjėliai pasirodė kelioms dešimtims jų laukusių fotografų ir papozavo nuotraukoms – nuo jų veidų nedingo plačios šypsenos. Būsimi jaunavedžiai visą laiką laikėsi už rankų, o po fotosesijos patraukė atgal į rūmus apsikabinę.

Šios fotosesijos metu pirmą kartą buvo parodytas ir sužadėtuvių žiedas, kurį princas Harry įteikė savo išrinktajai anksčiau šį mėnesį. Šis žiedas – ypatingas: jo dizainą kūrė pats princas Harry, o auksinį žiedą puošiantys du briliantai anksčiau priklausė velionei jo motinai princesei Dianai, viduryje esantis briliantas atkeliavo iš Botsvanos – šalies, kurioje įsimylėjėliai atostogavo rugpjūtį.

Žurnalistams princas Harry sakė nekantraujantis vesti Meghan, o kad ji yra ta vienintelė, sako supratęs pačią pirmą pažinties dieną. Princas nepanoro pasakoti, kaip pasipiršo, tačiau patikino, kad tai be abejo buvusi labai romantiška akimirka.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Meghan Markle sužadėtuvių žiedas
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Meghan Markle sužadėtuvių žiedas
„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

Kol kas tiksli princo Harry ir Meghan Markle vestuvių data neskelbiama, tačiau manoma, kad jos įvyks gegužę, jau po Kembridžo hercogienės Catherine gimdymo – trečiasis jos ir princo Williamo vaikas pasaulį išvysti turi balandį.

15min primena, kad princas Harry su amerikiečių aktore, serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) žvaigžde Meghan Markle draugauti pradėjo 2016 metų vasarą.

Kad Meghan Markle gali būti ta vienintelė, kurią princas Harry nusives prie altoriaus, pradėta kalbėti iš karto, vos tik pasklido žinia apie jų draugystę. Pranešimo apie poros sužadėtuves laukta jau kurį laiką, o kalbos apie tai ypač suaktyvėjo praėjusią savaitę, kai baigusi filmuotis ją išgarsinusiame seriale Meghan Markle atsikraustė į Kensingtono rūmus pas mylimąjį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bus vestuvės: princas Harry pasipiršo aktorei Meghan Markle

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas