Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pitbullis paskolino savo privatų lėktuvą ligoniams iš uraganų nuniokoto Puerto Riko išskraidinti

Į uraganų nuniokotą Puerto Riką reperis ir muzikos prodiuseris Pitbullis (36 m.) išsiuntė savo privatų lėktuvą, kad juo būtų galima į Jungtines Valstijas atskraidinti vėžiu sergančius ir saloje įkalintus pacientus, praneša „People“.
Pitbullis
Pitbullis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Majamyje gyvenantis Pitbullis, kurio tikrasis vardas yra Armando Christianas Perezas, gerus darbus daro tyliai, tačiau apie jo ištiestą pagalbos ranką garsiai prabilo Puerto Riko kongresmenė, viešai padėkojusi garsenybei.

„Ačiū Pitbulliui už tai, kad paskolino savo privatų lėktuvą tam, jog galėtume perkelti vėžiu sergančius pacientus iš Puerto Riko į Jungtines Valstijas, kur jiems galės būti taikoma chemoterapija“, – socialiniame tinkle „Twitter“ dėkojo vietos politikė Jenniffer Gonzalez.

Kai „People“ žurnalistai susisiekė su pačiu Pitbulliu, jis nenorėjo plačiau to komentuoti, tik pasakė: „Dėkui Dievui, kad esame palaiminti ir galime padėti. Tiesiog atlieku savo dalį.“

Kelios kitos garsenybės taip pat ištiesė pagalbos ranką Puerto Rikui – paaukojo didžiules pinigų sumas uraganų Irmos ir Marios padariniams likviduoti. Štai Jennifer Lopez, kurios tėvai yra imigrantai iš Puerto Riko ir šioje saloje ji tebeturi daug artimųjų, tam skyrė net 1 mln. JAV dolerių. Dar vieną milijonų dolerių paaukojo vienas iš hito „Despacito“ atlikėjų Daddy Yankee, kuris pats gimė ir su šeima gyvena Puerto Rike.

15min primena, kad rugsėjį vienas po kito uraganai Irma ir Maria niokojo Puerto Riką ir kitas Karibų regiono salas. Puerto Rikui gamtos stichijos smogė ypač stipriai – sala liko be geriamojo vandens, elektros, mobiliojo ryšio ir interneto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant