Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Plaukikė Raminta Dvariškytė su mylimuoju kolumbiečiu Omaru Pinzonu tapo maudymosi drabužių modeliais

Lietuvos plaukikė Raminta Dvariškytė ir jos mylimasis, taip pat plaukikas Omaras Pinzonas iš Kolumbijos dalyvavo australiškų maudymosi drabužių „Funky Trunks“ ir „Funkita“ reklaminėje fotosesijoje.
Raminta Dvariškytė ir Omaras Pinzonas
Raminta Dvariškytė ir Omaras Pinzonas / „Funky Trunks“ nuotr.

Olimpinė pora (Omaras Pinzonas savo šaliai olimpiadoje atstovavo 2004-aisiais ir 2008-aisiais, o Raminta Dvariškytė – 2008-aisiais) fotosesijoje pozavo vilkėdami derančius maudymosi drabužius, o pasifotografavę davė interviu plaukikų tinklalapiui swimswam.com, kuriam papasakojo ir apie savo pažintį.

Daugiau fotosesijos nuotraukų galite pamatyti ČIA.

„Susipažinome prieš metus ir tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Rami parodė iniciatyvą – tai ji pakvietė mane į pasimatymą. Po treniruotės mes nuėjome pavalgyti sušių“, – savo meilės istorijos pradžią prisiminė kolumbietis, tačiau Raminta Dvariškytė juokdamasi netruko pataisyti savo mylimojo: „Jis nesumokėjo už sušius, tad tai nesiskaito kaip pasimatymas“.

Susipažinome prieš metus ir tai buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Rami parodė iniciatyvą – tai ji pakvietė mane į pasimatymą

Raminta Dvariškytė ir Omaras Pinzonas netrukus apsigyveno drauge ir abu tvirtina, kad dviem plaukikams gyventi po vienu stogu – labai patogu.

„Anksčiau gyvenau su savo seserimis, kurios negalėdavo suprasti, kodėl visą laiką aš būnu tokia pavargusi. Su Omaru viskas kitaip – jeigu sekmadienį man tereikia dienos ant sofos, jis tai supranta“, – sakė Raminta Dvariškytė.

Abu plaukikai didžiąją dalį savo laiko leidžia JAV Pietiniame Kalifornijos universitete, jie abu priklauso tai pačiai plaukikų komandai „Trojan Swim Club“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas