Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Playboy“ modelis Luana Sandien – apie autoseksualumą: „Susitikinėčiau su savimi“

„Playboy“ modelis Luana Sandien atskleidė esanti netradicinės seksualinės orientacijos. Save ji priskiria autoseksualams. Taip apibūdinami asmenys, kuriuos labiau traukia jie patys nei kiti.
Luana Sandien
Luana Sandien / „Instagram“(Luana Sandien) nuotr.

Luana Sandien taip pat pridūrė, kad masturbacija yra geriau nei seksas su partneriu, be to, ji rado bendruomenę, kurioje gali būti savimi.

„Tai reiškia, kad pati save traukiu. Visada taip jaučiausi, tik nežinojau, kaip tai vadinosi“, – sakė 27-erių Luana Sandien.

„Gera žinant, kad neišprotėjau arba nesu didžiulė savimyla. Tai patiria daugybė žmonių. Svarbiausia, jog nesu tokia viena“, – tęsė ji.

Modelis paaiškino, jog autoseksualumas – tai lyg sustiprinta meilė sau.

„Dalis manęs visada galvojo, kad tai keista, tad gera pagaliau sužinoti, jog tai normalu. Tai reiškia, kad myliu save šiek tiek labiau, esu laiminga ir patenkinta savo išvaizda. Jei būčiau kitas žmogus, susitikinėčiau su savimi. Su dideliu ego tai nesusiję“, – dalijosi modelis.

Apie autoseksualumą anksčiau savo gyvenimo būdo svetainėje POOSH rašė ir Kourtney Kardashian. 42-ejų moteris apie tai diskutavo su terapeute ir rašytoja Casey Tanner.

„Ar tu autoseksualė?“ – nuskambėjo klausimas, į kurį buvo pateiktas ne ką mažiau intriguojantis atsakymas: „Trumpai tariant, taip, tikriausiai. Tiesą sakant, mes visi tokie esame, bent truputį.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne