Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Beveik po 5 drauge praleistų metų susižadėjo atlikėjai Gwen Stefani ir Blake’as Sheltonas

Iki šiol tik kolegomis darbe ir partneriais gyvenime buvę Gwen Stefani (51 m.) bei Blake’as Sheltonas (44 m.) į vienas kitą gali kreiptis jau ir kaip į sužadėtinius. Antradienį garsi atlikėjų pora instagrame oficialiai pranešė ketinantys beveik penkerius metus trukusius santykius sutvirtinti santuoka.
Susižadėjo atlikėjai Blake'as Sheltonas ir Gwen Stefani
Susižadėjo atlikėjai Blake'as Sheltonas ir Gwen Stefani / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.

Keli šaltiniai „People“ patvirtino, kad buvusi grupės „No Doubt“ vokalistė G.Stefani ir kantri muzikos dainininkas B.Sheltonas susižadėjo Oklahomoje.

„Taip, prašau“, – po nuotrauka, skelbiančia apie džiugią naujieną, rašė G.Stefani.

Na o B.Sheltonas savo išrinktajai dėkojo už 2020 metų ir viso likusio jo gyvenimo išgelbėjimą. „Myliu tave. Išgirdau TAIP“, – pridūrė jis.

View this post on Instagram

@blakeshelton yes please! ???????????? gx

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Pranešimu apie sužadėtuves pora pasidalijo praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai G.Stefani „Extra“ prasitarė visada maloniai pasijuntanti, kai jos mylimąjį kas nors pavadina jos vyru. Dar rugpjūtį ji turėjo pataisyti britų atlikėją Duą Lipą.

„Na, jis nėra mano vyras, bet kai tu tai pasakei, nuskambėjo kietai“, – sakė moteris.

Sužadėtiniai G.Stefani ir B.Sheltonas susipažino dar 2015-aisiais, muzikinio projekto „The Voice“ filmavimuose. Abu jie buvo ką tik po skaudžių išsiskyrimų, todėl rado bendrą kalbą ir po daug drauge praleisto laiko vienas kitą pamilo, rašo „People“.

Skirtingi atliekami muzikos stiliai nesutrukdė porai drauge įrašyti bendrų kūrinių. Vienas jų – „Nobody But You“ – „Billboard Country Airplay“ tope atsidūrė pirmoje vietoje.

Jo pasiklausyti galite čia:

VIDEO: Blake Shelton - Nobody But You (Duet with Gwen Stefani) (Official Music Video)

Anksčiau B.Sheltonas yra sakęs, kad draugystės su G.Stefani pradžioje jo bičiuliai manė, kad atlikėja yra ne kantri dainininko nosiai.

„Mums pradėjus susitikinėti mano draugai sakydavo „Kas čia vyksta?“, bet jei kada turėtumėt progos laiką leisti su mumis, viską suprastumėte“, – sakė jis.

„Savo dabartiniame gyvenime nekeisčiau nieko. Esu laimingas. Kartais laimė gali atrodyti kaip praeinantis jausmas, bet šis liko ilgam. Tai nuostabu“, – tęsė dainininkas.

Apie 2017-aisiais seksualiausiu metų vyru išrinktą mylimąjį gražių žodžių negailėjo ir G.Stefani, ne kartą viešai būsimą vyrą pavadindama „tobulu“.

B.Sheltonui santuoka su G.Stefani bus trečia. 2015-aisiais jis išsiskyrė su Miranda Lambert, o nuo 2003 iki 2006 metų gyveno su Kaynette William.

Ne pirmą kartą prie altoriaus žengs ir G.Stefani. Iš santuokos su rokeriu Gavinu Rossdale’u ji augina tris vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas