Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Naujausios žinios apie sužalotą princesę Anne: paaiškėjo dabartinė jos sveikatos būklė

Britų karaliaus Karolio II sesers princesės Anne, šiuo metu gydomos ligoninėje ligoninėje po to, kai per incidentą savo užmiesčio namuose patyrė smegenų sukrėtimą, būklė gerėja, antradienį pranešė jos vyras.
Princesė Anne
Princesė Anne / Vida Press nuotr.

„Jai sekasi gerai – sveiksta lėtai, bet užtikrintai“, – žurnalistams sakė Timas Laurence'as prie Sautmido ligoninės Bristolyje, Vakarų Anglijoje, į kurią ji buvo atvežta sekmadienio vakarą.

Sekmadienio vakarą Gatkombo parke 73 metų princesė Anne patyrė nedidelius galvos sužalojimus ir smegenų sukrėtimą ir buvo išvežta į ligoninę.

Manoma, kad princesę vaikštinėjant Gatkombo parko teritorijoje, kurioje dažnai vyksta jojimo varžybos, sužalojo žirgas.

Į atsargą išėjęs karinių jūrų pajėgų vadas T.Laurence'as, susituokęs su Anne nuo 1992 metų, sakė, kad ji „greitai sveiksta“, ir pridūrė, kad jie abu labai dėkingi medikams, kurie jai pagalbą suteikė įvykio vietoje ir gydo ligoninėje.

Anne yra dalyvavusi 1976 metų Monrealio olimpinėse žaidynėse jodinėjimo rungtyje.

Pastaruoju metu ji ėmėsi papildomų karališkųjų pareigų, kol karalius gydosi nuo vėžio ir yra atidėjęs viešus pasirodymus. Šį mėnesį princesė Anne dalyvavo oficialiame jo gimtadienio parade.

Tačiau Bakingamo rūmai pranešė, kad jos įsipareigojimai ateinančią savaitę bus atidėti. Antradienį princesė Anne planavo dalyvauti pokylyje Jungtinėje Karalystėje viešinčių Japonijos imperatoriaus Naruhito ir imperatorienės garbei.

Rūmai nurodė, kad princesė liks ligoninėje, kol medikai matys poreikį, bet „tikimasi, kad ji visiškai ir greitai pasveiks“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius