Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po karališkų M.Markle vestuvių jos buvęs vyras T.Engelsonas neatsilieka: pasipiršo savo mylimajai

Praėjus keletui savaičių po karališkų Meghan Markle ir princo Harry vestuvių, buvęs aktorės vyras Trevoras Engelsonas (41) taip pat žengė svarbų žingsnį savo gyvenime. Laidų ir filmų prodiuseris pasipiršo savo mylimajai Tracey Kurland.
Meghan Markle su buvusiu vyru Trevoru Engelsonu (2011 m.)
Meghan Markle su buvusiu vyru Trevoru Engelsonu (2011 m.) / Vida Press nuotr.

Trevoras Engelsonas socialiniuose tinkluose pranešė, kad jis taip pat žada tuoktis dar kartą. Jo išrinktoji – dietologė Tracey Kurland.

Prodiuseris pasidalino nuotrauka, kurioje pora pozuoja besišypsantys, o ant Tracey piršto žiba sužadėtuvių žiedas.

Kaip rašo Cosmopolitan, prodiuseris savo širdies draugei pasipiršo birželio 1-ąją. Pora susitikinėja nuo praėjusių metų lapkričio.

Nors ir Trevoras jau paskendęs naujuosiuose santykiuose, tačiau buvusios mylimosios temos neišvengia. Jis prodiusuoja naują serialą, kurio aprašymas skamba štai taip: „Skyrybos yra sunku. Dalintis vaiko globą – dar sunkiau. O dalintis globa su britų karališkąja šeima, kai tavo buvusi žmona išteka už princo – jau kitas lygis“.

Nors Trevoras Engelsonas ir Meghan Markle vaikų per savo santuoką neužgyveno, tačiau besikalbėdamas su bičiuliu apie naują buvusios žmonos gyvenimo kelią ir galimą jos santuoką su princu, šis pabandė įsivaizduoti, kaip viskas būtų komplikuota, jeigu jiedu vis tik būtų turėję vaikų ir jam būtų tekę dalintis vaiko globa su karališkąja šeima.

15min primena, kad Meghan Markle su prodiuseriu Trevoru Engelsonu susitikinėti pradėjo 2004-aisiais. Po šešerių draugystės metų jiedu susižadėjo, o 2011-ųjų rugsėjo 10-ąją iškėlė net keturias dienas trukusias vestuves Jamaikoje. Pora išsiskyrė 2013-ųjų gegužę, po devynerių kartu praleistų metų ir nė dvejus metus netrukusios santuokos. Pasak šaltinių, jiedu išsiskyrė po to, kai Meghan persikėlė į Torontą, Kanadą, filmuotis seriale „Suits“. Reti susitikimai ir atstumas privertė pasukti porą skirtingais keliais.

TAIP PAT SKAITYKITE: Išskirtiniai kadrai iš pirmųjų Meghan Markle vestuvių Jamaikoje: žydiškos tradicijos ir bikiniai

Štai akimirkos iš pirmųjų Meghan Markle vestuvių:

TAIP PAT SKAITYKITE:Paviešintos oficialios princo Harry ir Meghan Markle karališkų vestuvių nuotraukos: grožis atima žadą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas