Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po kelias dienas trukusių paieškų narai rado ir su Maeve Kennedy dingusio jos sūnaus kūną

Rastas praeitą savaitę su mama Maeve Kennedy dingusio aštuonmečio Gideono McKeano, buvusio JAV prezidento Johno F.Kennedy brolio provaikaičio kūnas, praneša CNN.
Davidas McKeanas, Maeve Kennedy Townsend Mckean su vaikais
Davidas McKeanas, Maeve Kennedy Townsend Mckean su vaikais / „Scanpix“ nuotr.

Dingusių žmonių paieškose dalyvavę narai berniuko kūną rado maždaug 7,5 metrų gylyje vandenyje už 3,7 km į pietus nuo jo močiutės namų, pranešė Merilando gamtos išteklių policija. Gideono McKeano palaikai aptikti už 600 metrų nuo tos vietos, kur rastas jo mamos Maeve Kennedy kūnas.

Aštuonmetis su mama dingo balandžio 2 d. vakarą. Jiedu su šeima karantinavosi Maeve Kennedy motinos namuose. Užsienio žiniasklaida cituoja Davido McKeano, Mave Kennedy sutuoktinio pasakojimą, kad ji su sūnumi dingo susėdę į baidarę ir išplaukę pasiimti į vandenį įkritusio kamuolio.

„Jie įsėdo į baidarę, norėdami tik kamuolį susigrąžinti, ir kažkaip stipraus vėjo ar bangos buvo nunešti į atvirą įlanką“, – feisbuke rašė Davidas McKeanas.

Pasak policijos pranešimų praeitą savaitę, baidarę „nunešė stiprus vėjas“. Maeve Kennedy su sūnumi bandė parplaukti namo, bet oro sąlygos buvo tokios baisios, kad jiems to padaryti nepavyko.

Paskelbus paiešką, kitos dienos vakarą buvo rasta apvirtusi baidarė. Tada dingusių asmenų paieška virto palaikų susigrąžinimu.

„Praėjo daugiau nei 24 valandos ir tikimybė, kad jie išgyveno, yra neįmanomai maža. Aišku, kad Maeve ir Gideonas žuvo, – asmeninėje feisbuko paskyroje rašė Maeve vyras Davidas McKeanas. – Suprantu, kad žmonės, mums bandant suvokti šią tragediją, turi daug klausimų apie tai, kas nutiko.“

Balandžio 6 d. rastas Maeve Kennedy, o balandžio 8 d. – jos sūnaus palaikai.

Maeve Kennedy – buvusio JAV senatoriaus Roberto F.Kennedy, buvusio JAV prezidento Johno F.Kennedy brolio, anūkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas