Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po šėlionių Šveicarijoje princas Williamas, lydimas žmonos, grįžo prie karališkųjų pareigų

Po plačiai žiniasklaidoje apkalbėtų šėlionių Šveicarijoje britų princas Williamas penktadienį grįžo prie karališkųjų pareigų, o kartu su juo Šv. Patriko dienos minėjime dalyvavo ir žmona Kembridžo hercogienė Catherine.
Princas Williamas šv. Patriko dienos minėjime Airijoje
Princas Williamas šv. Patriko dienos minėjime Airijoje / „Scanpix“/AP nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Princas Williamas ir jo žmona praėjus 20 metų po Dianos žūties apsilankys Paryžiuje

Jie abu renginyje atrodė atsipalaidavę ir plačiai šypsojosi, tačiau Catherine vargu ar buvo labai patenkinta dėl savo vyro nuotykių Šveicarijoje – jis ją tikrai pastatė į nepatogią padėtį.

Anksčiau šią savaitę internete pasklido nuotraukos iš princo Williamo atostogų – slidinėti į Šveicariją jis vyko su draugų kompanija. Tačiau draugiją jiems palaikė kelios šviesiaplaukės merginos, kurių viena – Australijos modelis Sophie Taylor. Dar vėliau internete pasirodė ir vaizdo įrašų iš naktinio klubo, kur princas Williamas atsipalaidavęs šoko, o vienu momentu buvo palinkęs ir per liemenį apkabinęs tamsiaplaukę moterį.

Princo Williamo žmona tuo tarpu leido laiką namuose su jų vaikais – princu George'u ir princese Charlotte, o kiti karališkosios šeimos nariai dalyvavo svarbiose apeigose Vestminsterio abatijoje.

Princas Williamas iš karto susilaukė priekaištų ne tik dėl to, kad žmoną palikęs su vaikais namuose linksminosi nepažįstamų merginų kompanijoje, bet kad ir kratosi karališkųjų pareigų. Štai jo senelė karalienė Elizabeth II, nors ir nėra pačios geriausios sveikatos, nuo metų pradžios dirbo 24 dienas, kai tuo tarpu princas Williamas karališkųjų pareigų ėmėsi viso labo 13 kartų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas