Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po skandalingų skyrybų Johnny Deppo glėbyje – nauja mergina: beveik 30 metų jaunesnė šokėja iš Rusijos

Griausmingas skyrybas su aktore Amber Heard išgyvenęs aktorius Johnny Deppas (55 m.) jau džiaugiasi naujos merginos draugija, su kuria buvo užfiksuotas Serbijos viešbučio kambaryje. Dar ankščiau ta pati moteris buvo pastebėta vaikštinėjanti šalia aktoriaus Maskvoje, kai jis čia koncertavo kartu su grupe „The Hollywood Vampires“. Neseniai paaiškėjo, jog tai – Polina Glen, maždaug dvidešimties metų šokėja iš Rusijos.
Polina Glen; Johnny Deppas
Polina Glen; Johnny Deppas / „Instagram“ ir „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Johnny Deppas

Polina Glen yra kilusi iš Sankt Peterburgo, kur dirba choreografe ir yra profesionali šokėja, tačiau jau kelerius metus gyvena JAV. Skelbiama, kad visai neseniai mergina persikėlė gyventi į milžinišką aktoriaus namą, nes jų santykiai darosi vis rimtesni.

Polinos draugė pasakojo, kad jie susitiko viename iš Los Andželo vakarėlių. „Ji susitiko Johnny vakarėlyje. Kadangi dažnai kviečiama į visokius renginius, jų susitikimas buvo visiškai atsitiktinis. Vakarėlyje Polina tiesiog ramiai leido laiką ir net nežinojo, kas jis toks, kol nepriėjo prisistatyti“, – „DailyMail“ portalui pasakojo Polinos draugė.

„Jis turėjo problemų su buvusią žmona ir štai pasitaikė graži, jauna šokėja iš Rusijos, kuri net nežinojo, kas jis toks buvo. Merginos iš Rusijos jo nežino. Apskritai jos žino labai mažai aktorių, o, beje, realybėje jie visada atrodo kitaip. Ji buvo labai laiminga, kai sužinojo, kad jis yra žinomas aktorius“, – draugė plėtojo pasakojimą.

Tai yra pirmi „Karibų piratų“ žvaigždės santykiai po išsiskyrimo su Amber Heard. Moteris skyrybas pradėjo 2016-ųjų gegužės mėnesį ir apkaltino ji moraliniu ir fiziniu smurtu prieš ją. Skyrybų procesas baigėsi 2017-ųjų pradžioje. A.Heard iš aktoriaus gavo 7 mln. JAV dolerių.

Manoma, kad Polina Glen į Ameriką atvyko prieš kelis metus, kad tęstų šokėjos karjerą. „Ji labai miela, rūpestinga ir labai talentinga. Manau, kad Johnny jai padeda, tačiau ji ir pati vykdo savo veiklą. Ji kiekvieną kartą eina į šokių pamokas iš jo namų ir vėl ten grįžta. Nemanau, kad kas nors žino, kad ji ten gyvena“, – pasakojo slaptas šaltinis.

Portalui „DailyMail“ šaltinis teigė, kad juodu ruošiasi vestuvėms. „Polina sakė, kad jis nori ją vesti ir nukeliauti į Rusiją, kad galėtų susipažinti su jos tėvais“ , – teigė šaltinis.

„Jai nerūpi jo pinigai. Polina yra labai paprasta mergina ir, manau, kad dėl to jis taip stipriai ją myli. Ji nėra įprasta Los Andželo mergina, ieškanti tik pinigų“, – šaltinis gynė merginą.

Šaltinis taip pat minėjo, kad pora jau keliavo po Rusiją ir aplankė nemažai Europos miestų, tačiau daugiausiai laiko praleidžia aktoriaus namuose Holivude. „Jam nepatinka nuo jos atitrūkti, tačiau Polina supranta, kad jis turi grupę, todėl su ja koncertuoja. Kai Johnny‘is grįžta, jie visą laiką būna kartu“, – poros gyvenimo detales pasakojo artimas šaltinis.

Iš jos asmeninės „Instagram“ paskyros galima spręsti, kad šiuo metu mergina laiką leidžia Rusijoje. Neseniai Polina kėlė nuotraukas iš Sankt Peterburgo šokių studijos. Praėjusiais metais mergina buvo paskelbusi nuotrauką, kurioje matomas tuščias kelias, o prie jos rašė: „Gal kas į kelionę? Mano kita stotelė Europa“. Tuo pačiu metu Johnny Deppas su grupe darė turą po Europą.

Šaltinis taip pat sakė, kad J.Deppo dukrai Lily-Rose (19 m.) nerūpi, kad jos tėtis susitikinėja su vos keletą metų už ja vyresne moterimi. Aktorius dukros susilaukė kartu su Prancūzijos dainininke ir aktore Vanessa Paradis (46 m.). Juodu draugavo 14 metų, tačiau taip ir nesusituokė. Per šitiek draugystės metų pora susilaukė ne tik dukros, bet ir sūnaus Jacko (17 m.).

Su paskutiniąja savo žmona Amber Heard J.Deppas buvo susituokęs vos 15 mėnesių. Žmona su aktoriumi skyrybų procesą pradėjo, kai viešumoje pasirodė su mėlynėmis ir nubrozdinimais teigdama, kad aktorius ją namuose mušė ir į veidą metė telefoną. Holivudo žvaigždė ilgai neigė tokius kaltinimus ir sakė, kad A.Heard prieš jį naudojo smurtą. Jis tikino, kad moteris į jį metė stiklinį butelį, kuris sulaužė jo vidurį pirštą.

Praėjusį gruodi A.Heard parašė straipsnį į „Washington Post“, kuriame dar kartą įrodinėjo, kad aktorius prieš ją naudojo smurtą ir net grasino mirtimi. Po tokio pranešimo aktorius padavė moterį į teismą dėl šmeižto ir teigia, kad jam tai kainavo darbą. J.Deppas tikina, jog dėl to buvo išmestas iš naujausios „Karibų piratų“ filmo dalies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas