Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po Vilnių vaikštinėjanti J.Bieberio kopija – prancūzas Dylanas: „Gerbėjai plūsta prie viešbučio“

Ketvirtadienį Lietuvos žiniasklaidoje sumirgėjo it iš akies lupto Justino Bieberio antrininko nuotraukos, su kuriuo įsiamžino Viktorijos Siegel bičiulė, „Space Style Boutique“ savininkė Agnė Cikanaitė. Visgi Bieberio gerbėjų lietuvių entuziazmas greitai dingo – pasirodo, po Vilniaus gatves vaikštinėja dainininko antrininkas prancūzas Dylanas Desclosas.
Dylanas Desclosas
Dylanas Desclosas / Instagramo nuotr.

Justino Bieberio kopija – Dylanas Desclosas

Netrukus po paviešintos žinios apie tai, kad Vilniuje galimai lankosi Justinas Bieberis arba identiškas jo antrininkas, žvaigždės gerbėjai atsiuntė „TikTok“ nuorodą, kad Vilniuje galėjo viešėti Dylanas Desclosas. Jis pasaulyje žinomas, kaip J.Bieberio „kopija“.

Gerbėjai atkreipė dėmesį į tai, kad abu vyrukai dėvi tuos pačius akinius, tatuiruotės abiejų identiškos.

Pažiūrėkite, ar panašus?

@dylan.desclos.off Here is an excerpt from my time in Los Angeles, I would like to thank the whole team as well as the YouTuber @VicInTheGame for this incredible experience. . . #lookalikejustin #justinbieber #beliebers #impersonatorjustinbieber #sosie #beliebersforever #bieber #pourtoi #losangeles ♬ son original - Dylan desclos off

Justino Bieberio „dvynys“, turintis tokias pačias tatuiruotes kaip ir dainininkas, interviu „Independent“ atskleidė, ką reiškia būti pasaulinės žvaigždės antrininku.

Dylanas Desclosas pirmą kartą pradėjo dirbti garsenybės antrininku prieš šešerius metus, o nepažįstamieji jį nuolat lygino su dainininku. Dabar 27-erių metų vyras scenoje atlieka Bieberio dainas, taip pat turi „YouTube“ kanalą, į kurį įkelia koverius.

Tačiau būti J.Bieberio „dvyniu“ taip pat gali būti ir iššūkis – Dylanas viename interviu pasakojo, kad ištikimi „Beliebers“ (taip vadinami užkietėję žvaigždės gerbėjai) vidury nakties užplūsta jo viešbutį. Pasak Dylano, yra ir tokių, kurie piktinasi, kad jis mėgdžioja žvaigždę.

„Anksčiau daug žmonių man sakė, kad esu panašus į Justiną Bieberį, tačiau ir stengiuosi rengtis kaip jis. Manau, kad panašūs mūsų veido bruožai, net ir požiūris“, – tęsė jis.

„Taip pat, kai esu scenoje, turiu būti kuo geresnis Justinas ir manau, kad man gerai sekasi jį mėgdžioti. Tapau antrininku tiesiog nuėjęs į Justino Bieberio koncertą. Pasidariau daug nuotraukų ir pamaniau, kad tai buvo labai šaunu“.

Dylanas taip pat atskleidė susidūręs su įvairiomis visuomenės reakcijomis: „Sakyčiau, kad geriausia ir juokingiausia reakcija, kurios sulaukiau, buvo ta, kad žmonės, manydami, jog esu Justinas, 2 valandą nakties beldėsi į mano viešbučio duris. Jų buvo labai daug, fotografavosi ir prašė pasirašyti ant Justino Bieberio nuotraukų. O blogiausia reakcija, kai mane apipylė verksmais ir apkabinimais...“

Dylanas deda daug pastangų kurdamas savo „YouTube“ kanalą su šokėjų ir muzikantų komanda. Jis sako, kad daugelį „Beliebers“ gerbėjų stebina, kiek daug jis gali nuveikti.

Primename, kad ketvirtadienį socialinių tinklų vartotojai Lietuvoje aptarinėjo verslininkės Agnės Cikanaitės nuotrauką, kurioje ji pozuoja su labai į Justiną Bieberį panašiu asmeniu.

Kaip portalui Žmonės.lt pasakojo Agnė, apie 11 valandą ji buvo savo darbo vietoje, kai per langą pastebėjo daugybę apsaugos darbuotojų ir įspūdingą automobilį tamsintais langais. Staiga trumpam prie „Bix“ kavinės išlipo vyras, lyg iš akies luptas Justinas Bieberis. Moteris išbėgo į lauką, pribėgo prie apsaugos darbuotojų ir paprašė leisti nusifotografuoti. Jie kiek paabejoję leido.

„Jis buvo autobusiuke, aplink – daug apsaugos darbuotojų. Nežinau, ar tai tikrai jis. Juk šiais laikais padaryti fake – labai paprasta. Kiek žinau, jo antrininkų pilna. Bet jei tai kopija, tai ji labai gera. Tai identiškas žmogus. Labai gražus“, – kalbėjo pašnekovė.

VIDEO: Justino Bieberio antrininkas Vilniuje

Tiesa, Agnė šio žmogaus akių, slepiamų po tamsiais akiniais, nepamatė. „Nieko neleido kalbėti, jis tik akimirkai išlipo iš autobusiuko, nusifotografavo ir viskas. Neleido jo kalbinti“, – portalui Žmonės.lt sakė ji.

Asmeninio albumo nuotr./Agnė Cikanaitė
Asmeninio albumo nuotr./Agnė Cikanaitė

Iš pradžių Agnė teigė buvusi tikra, kad Vilniuje sutiko išties patį J.Bieberį, tiesa, vėliau sudvejojo – gal tai dainininko antrininkas. Klausimų kelia ir kone identiškos vyro kūną puošiančios tatuiruotės.

Neįtikėtinu įvykiu Agnė ketvirtadienį pasidalijo ir instagrame.

„Pasimatymas su Justinu Bieberiu paprastai mano gatvėje Vilniuje. Nu, gal ir ne, gal gera kopija, nieks nežino, kas ir kaip“, – rašė ji, paviešinusi jųdviejų nuotrauką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi