Sportas gyvai

Po žinios apie Anastasijos Zavorotniuk mirtį – jautrūs dukros žodžiai: „Tu geriausia, kas man nutiko“

Pasirodžius žiniai apie rusų aktorės, renginių vedėjos Anastasijos Zavorotniuk mirtį socialiniuose tinkluose jos dukra Anna paviešino jautrią mamai skirtą žinutę. Ji prisiminė kartų praleistas dienas ir skyrė jai jautrius žodžius.
Anastasija Zavorotniuk
Anastasija Zavorotniuk / „Scanpix“/ITAR-TASS nuotr. ir stop kadras

Po sunkios ligos mirusiai aktorei Anastasijai Zovorotniuk dukra paskyrė širdį verčiančius žodžius ir pasidalijo nuotrauka iš momento, kuomet šeimos gyvenimas buvo įprastas ir nepaliestas sunkios ligos.

Įrašu Anastasijos dukra Anna pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“.

„Vakar mano telefonas priminė, kaip prieš aštuonerius metus mes su mama slėpėmės po medžiu nuo stipraus lietaus ir skambinome Valkai, kad mus paimtų. O vakar naktį mus pasiekė žinia, kad tavęs jau nebėra. Mama, tu pati geriausia, kas man kada nors buvo gyvenime. Labai didžiuojuosi, kad esu tavo dukra. Visada tave mylėsiu ir prisiminsiu tokią linksmą, mylinčią ir neįtikėtiną. Tokią, kokia tu buvai ir tą lietingą dieną. Mano širdis – visada su tavimi“, – „Instagram“ rašė Anna.

Stop kadras/Anastasijos Zavorotniuk dukros Annos įrašas
Stop kadras/Anastasijos Zavorotniuk dukros Annos įrašas

Žmonės.lt primena, kad Anastasija Zavorotniuk savo veiklą sustabdė jau 2019 metų rugpjūčio mėnesį. Po jos dingimo iš viešumos prasidėjo įvairios apkalbos ir gandai apie jos sveikatą, tačiau atstovas spaudai Stasas Christovas ilgai neigė bet kokias kalbas. Tačiau po kurio laiko paaiškėjo, kad moteriai buvo diagnozuotas ketvirtos stadijos smegenų vėžys.

Ketvirtadienį oficialioje aktorės paskyroje išplatintas pranešimas apie jos mirtį.

„Mieli draugai! Neįmanoma suprasti to, kas įvyko ir labai sunku rasti tinkamus žodžius. Mūsų Nastia šiąnakt mirė po ilgos ir sunkios ligos.

Dėkojame kiekvienam, kuris nuoširdžiai linkėjo gero, meldėsi sveikatos ir tikėjo. Nastia visada jautė ir labai vertino jūsų paramą.

Apie atsisveikinimo vietą ir laiką informuosime vėliau šį vakarą“, – rašoma A.Zavorotniuk „Instagram“ paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius