Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po žinios apie Liamo Payno mirtį Rita Ora nesuvaldė emocijų: koncerto metu sruvo ašaros

Buvusio grupės „One Direction“ nario, atlikėjo Liamo Payne'o (31) žūtis sukrėtė visą pasaulį. Itin skaudžiai ji palietė jį pažinojusius. Kartu su anapilin iškeliavusiu dainininku kūrinį „For you“ prieš kelerius metus įrašiusi dainininkė Rita Ora negalėjo suvaldyti emocijų – jai scenoje sruvo ašaros.
Rita Ora
Rita Ora / Vida Press nuotr.

Trečiadienio vakarą pasaulį apskriejusi žinia apie L.Payne'o netektį stipriai paveikė jo artimuosius ir bičiulius. Ne vienerius metus su Liamu draugystę puoselėjusią ir kartu pasaulinį hitą „For You“ įrašiusią Ritą Orą žinia apie draugo netektį tiesiog sugniuždė.

Vos kelios valandos po tragiškos žinios, pasirodymą Osakoje, Japonijoje, surengusi dainininkė negalėjo suvaldyti emocijų scenoje.

Kaip rašo „New York Post“, britų dainininkė pasirodymo Osakoje metu, atlikdama kūrinį „For you“, scenoje sukniubo ir apsiverkė.

Tai matoma ir socialiniuose tinkluose plintančiuose vaizdo įrašuose. 33 metų dainininkė sunkiai rinko žodžius ir vienu metu net nuėjo nuo scenos.

Vaizdo įrašuose taip pat matyti, kaip ekrane pasirodžius archyvinei Ritos ir Liamo nuotraukai, dainininkė iš visų jėgų bando sudainuoti kartu sukurtą hitą. Galiausiai, sėdėdama ant scenoje esančių laiptelių, ji savo veidą prisidengė delnais.

„Dabar net negaliu to dainuoti“, – galiausiai koncerto žiūrovams prisipažino Rita.

Ketvirtadienį Rita Ora instagrame mylimam bičiuliui Liamui Payne'ui taip pat skyrė jautrius žodžius.

„Esu sugniuždyta. Jis turėjo geriausią sielą, niekada jo nepamiršiu. Man taip patiko su juo dirbti – buvo toks džiaugsmas būti šalia tiek scenoje, tiek už jos ribų. Ši tragiška žinia drasko mano širdį. Siunčiu visą savo meilę ir maldas jo šeimai ir artimiesiems. Mūsų daina „For You“ man dabar įgauna visiškai naują prasmę“, – rašė atlikėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito