Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pompastiškos 18-metės vestuvės: Rusijos oligarchas dukrai iškėlė puotą už 1,6 mln. dolerių

Kartu su vasara prasidėjo ir vestuvių sezonas, per kurį kasmet atsiranda tokių pompastiškų puotų, apie kurias kalbos nuvilnija per visą internetą. Ir neretai tokios vestuvės būna Rusijos oligarchų arba jų atžalų. Šįkart dėmesio centre atsidūrė 18-metė Irina Čigirinskaja, kuriai jos tėvas iškėlė vestuves už 1,6 mln. dolerių.
Vestuvių akimirka
Vestuvių akimirka / „Instagram“ nuotr.
Temos: 2 Rusija Vestuvės

Kaip rašo portalas „Daily Mail“, jaunoji paveldėtoja, kuri anksčiau skrydžius komerciniais lėktuvais yra pavadinusi „siaubu“, šį mėnesį ištekėjo už 23-ejų Moriso Mirelli, Archangelsko regiono politiko sūnaus.

Mergina prie prašmatnaus gyvenimo pratusi nuo pat vaikystės (gauti deimantais inkruostuotą „Rolex“ laikrodį per 10-ąjį gimtadienį jai atrodo normalu), tad nieko nuostabaus, jog jos vestuvės buvo absoliuti prabangos fiesta.

Jaunavedžių šokis:

Jaunuoliai susituokė golfo klube netoli Maskvos, kuris priklauso geram JAV prezidento Donaldo Trumpo draugui Arui Agalarovui. Beje, pastarojo sūnus, Rusijoje garsus dainininkas Eminas koncertavo vestuvių puotoje.

Į jaunosios paveldėtojos vestuves buvo pakviesta net 1 500 svečių, o juos visus pamaitinti įvairiausiais gurmaniškais delikatesais kainavo apie 460 tūkst. dolerių!

Tarp skanėstų, kuriais vaišinti vestuvių svečiai, buvo lašišų karpačas, įvairios kitos žuvys, uzbekiškas plovas, kebabai, iranietiški abrikosai, šviežios uogos ir įspūdingas, net kelių metrų aukščio tortas. Visa tai buvo užgeriama šaldytu prancūzišku šampanu.

18-metė nuotaka vilkėjo specialiai jai kurtą „Zuhair Murad“ aukštosios mados šedevrą, vertą beveik 220 tūkst. dolerių.

A post shared by @ira_chigirinskaya on

Daugiau Irinos Čigirinskajos vestuvių akimirkų – galerijoje:

Princesė ant žirnio?

Irina Čigirinskaja yra milijardieriaus, statybų magnato Aleksandro Čigirinskio (55 m.) dukra. Jis – geras garsiojo Rusijos oligarcho Romano Abramovičiaus draugas. 2015 metais Aleksandras Čigirinskis ištekino ir vyresniąją dukrą Mariją, tačiau jos vestuvės tėvui atsiėjo pigiau nei jaunėlės.

Irina Čigirinskaja savo prieštaringais įrašais socialiniuose tinkluose ne kartą yra sulaukusi dėmesio Rusijoje, neretai – ir kritikos dėl pagyrūniškumo ir netakto kitų, ne tokių turtingų žmonių atžvilgiu.

Štai kartą ji instagrame papasakojo istoriją, kokį siaubą patyrė pirmą kartą gyvenime skridusi komerciniu lėktuvu – iki tol ji manė, kad visi žmonės skraido tik privačiais lėktuvais.

„Instagram“ nuotr./Irina Čigirinskaja
„Instagram“ nuotr./Irina Čigirinskaja

„Įlipau į lėktuvą ir pamačiau daugybę žmonių. Ir garsiai paklausiau stiuardesės, negi visi tie žmonės skris su mumis?“ – pasakojo Irina įraše, kuris dabar jau yra ištrintas. Tas „siaubingas įvykis“ nutiko, kai Irinai buvo 14 metų, ir ji sako niekada gyvenime „taip nerizikavusi“, kaip skrisdama komerciniu skrydžiu...

Kita plačiai nuskambėjusi istorija susijusi su Holivudo superžvaigžde Robertu De Niro. Restorane sutikusi vieną geriausių pasaulio aktorių rusaitė palaikė jį padavėju ir paprašė jai atnešti vandens.

Irina taip pat labai noriai giriasi brangiais pirkiniais socialiniuose tinkluose. Štai prie vienos nuotraukos su nauja rankine ji yra parašiusi: „Kaip aš gavau rankinę už 560 tūkst. rublių (7 600 eurų)? Nes man tėvas yra Aleksandras Čigirinskis“.

„Instagram“ nuotr./Irina Čigirinskaja
„Instagram“ nuotr./Irina Čigirinskaja

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas