Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prabilo princo Harry nekaltybę atėmusi ekskavatoriaus vairuotoja Sasha: „Tai truko 5 minutes“

Pasirodžius princo Harry memuarų knygai „Spare“ (liet. „Atsarginis“), daugelį intrigavo jo atskleista detalė apie tai, kad karališkosios šeimos atstovas nekaltybę prarado su vyresne mergina, būdamas nepilnametis. Pasirodo, kad toji moteris – dabar ekskavatoriaus vairuotoja Sasha Walpole (40).
Princas Harry ir Sasha Walpole
Princas Harry ir Sasha Walpole / Scanpix ir stopkadro nuotr.

40 metų Sasha Walpole laikraščiui „The Sun on Sunday“ atskleidė, kad ji yra toji moteris, apie kurią princas Harry papasakojo savo memuarų knygoje.

Ekskavatoriaus vairuotoja, dabar dviejų vaikų mama Sasha sutiko detaliau papasakoti apie 2001-ųjų vasaros naktį įvykusį jųdviejų pasimatymą.

„Aš esu toji moteris, kuri atėmė iš Harry nekaltybę. Tai įvyko tiesiogine prasme tarp dviejų draugų. Seksas buvo aistringas, nes neturėjome to daryti. Vienas dalykas tiesiog greitai vedė prie kito“, – pasakojo Sasha.

Stopkadro nuotr./Sasha Walpole
Stopkadro nuotr./Sasha Walpole

„Mes išėjome į lauką ir abu perlipome per trijų strypų tvorą. Tuo metu buvome gerokai išgėrę. Daviau Harry cigaretę. Aš užsidegiau savo, o paskui pridegiau jo. Kai baigėme rūkyti „Marlboro Lights“ cigaretes, tai tiesiog įvyko. Jis pradėjo mane bučiuoti. Nebuvo jokių pokalbių, jokių žodžių“, – tęsė ji.

„Buvo jaudinantis jausmas, kad tai vyksta. Buvome išvykę 15 minučių, bet seksas truko apie 5 minutes“, – pridūrė Sasha, kuriai tuo metu buvo 19-ka.

„Scanpix“ nuotr./Didžiosios Britanijos princas Harry
„Scanpix“ nuotr./Didžiosios Britanijos princas Harry

Vienos nakties nuotykis įvyko 2001 m. liepą pievoje už istorinės užeigos „Vine Tree Inn“ automobilių stovėjimo aikštelės Nortone, Viltšyro grafystėje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kada garsenybės prarado nekaltybę: nuo mokyklos laikų iki vestuvių nakties 32-ejų

Tuo metu Harry buvo vos 16 metų – metais jaunesnis, nei teigiama jo memuaruose. Pasirodo, kad Harry ir Sasha buvo pažįstami nuo tada, kai ji dirbo žirgyne, princo Charleso užmiesčio rezidencijoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry

Primename, kad bestseleriu tapusioje knygoje „Spare“ princas Harry užsiminė apie savo nekaltybės praradimą. Jis tai pavadino „nešlovingu epizodu su vyresne moterimi“.

„Tai moteriai patiko žirgai, todėl ji elgėsi su manimi kaip su jaunu eržilu. Greitas jodinėjimas, po kurio ji pliaukštelėjo man per užpakaliuką ir pasiuntė mane į malonę“, – pirmąją seksualinę patirtį savo debiutiniuose memuaruose prisiminė karo veteranas.

„Tai įvyko žolėtame lauke už judrios užeigos. Nežinau, ar kas nors mus matė“, – pridūrė jis, tačiau tąkart atsisakė įvardinti moters tapatybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne