Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prabilo V.Zelenskio buvusi atstovė spaudai I.Mendel: „Jis yra kaip laivo kapitonas“

Ukraina iki šiol drąsiai ir visomis jėgomis kovoja prieš jų namus užpuolusį agresorių, o ukrainiečiams didžiausiu tikėjimo vedliu tapo būtent jų prezidentas Volodymyras Zelenskis (44). Vyras pirmomis karo dienomis parodė savo didvyrišką pusę, kai nusprendė niekur nevykti ir likti su savo tauta. Būtent tokį jį prisimena ir jo buvusi atstovė spaudai Iuliia Mendel, kuri „People“ žurnalui papasakojo, koks jis buvo jos akyse.
Iuliia Mendel ir Volodymyras Zelenskis
Iuliia Mendel ir Volodymyras Zelenskis / Socialinių tinklų nuotr.

Volodymyras Zelenskis sulaukė liaupsių iš savo buvusios kolegės – atstovės spaudai Iuliia Mendel.

35-erių I.Mendel Ukrainos prezidento atstove spaudai dirbo nuo 2019 m. birželio iki 2021 m. liepos mėnesio.

„Volodymyras Zelenskis yra labiausiai atsidavęs žmogus, kurį aš kada nors pažinojau. Jis niekada nepasiduoda“, – žurnalui „People“ sakė Mendel. – Jo stiprybė ir drąsa nustebino pasaulį, bet ne mane. Manau, kad Vakaruose žmonės jį laikė humoristu, bet iš tikrųjų jis turi teisininko išsilavinimą“.

„Jis yra kaip laivo kapitonas. Anksčiau jis yra sakęs, kad jei kas nors atsitiks, jis bus paskutinis žmogus tame laive“, – pridūrė I.Mendel ir patikino, kad V.Zelenskis visada buvo „geras vadovas“.

Socialinių tinklų nuotr./Iuliia Mendel ir Volodymyras Zelenskis
Socialinių tinklų nuotr./Iuliia Mendel ir Volodymyras Zelenskis

Buvusi V.Zelenskio atstovė spaudai neslėpė, kad seka visas karo naujienas bei Ukrainos prezidento kalbas. Ji sakė pastebėjusi, kad prezidentas paskutiniu metu atrodo išties išsekęs.

„Prezidentas atrodo kaip ant savo fizinio pajėgumo ribos, bet jis vis tiek sugeba kiekvieną dieną įgauti antrą kvėpavimą“, – pastebėjo ji.

Tuo pačiu moteris Ukrainos prezidentą palygino su Rusijos prezidentu. Pasak jos, V.Zelenskis turi tokią sėkmę, kurios V.Putinas niekada nepasieks.

Socialinių tinklų nuotr./Iuliia Mendel ir Volodymyras Zelenskis
Socialinių tinklų nuotr./Iuliia Mendel ir Volodymyras Zelenskis

„Jei nesiseka asmeniniame gyvenime, kaip gali pasiekti sėkmę profesiniame gyvenime? Tai ir yra skirtumas tarp Putino ir Zelenskio.

Zelenskis dar prieš tapdamas prezidentu jau buvo sėkmingas – garsus, turtingas, laimingai vedęs. Jis atsinešė tą asmeninės sėkmės pamatą ir remdamasis juo, vadovauja savo šaliai išmintingai“, – kalbėjo I.Mendel.

Mažiau nei prieš ketverius metus Volodymyras Zelenskis buvo vienas populiariausių Ukrainos televizijos komikų. Vis dėlto 2019 metais, triuškinamai laimėjus prezidento rinkimus, V.Zelenskio gyvenimas kardinaliai pasikeitė – ant jo pečių užgulė Ukrainos tikrovė.

Socialinių tinklų nuotr./Iuliia Mendel ir Volodymyras Zelenskis
Socialinių tinklų nuotr./Iuliia Mendel ir Volodymyras Zelenskis

Tikriausiai tuomet retas galėjo pagalvoti, kad po kelerių metų kraupia realybe taps scenarijus, apie kurį net susapnuoti buvo baisu. O su juo susidurti būnant prezidentu – išbandymas, kurį pakeltų ne kiekvienas.

2022-ųjų vasario 24-ąją, Rusijai pradėjus karą Ukrainoje, V.Zelenskis tapo kovos už laisvę veidu, nesibaiminančiu mirties.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas