Sportas gyvai

Praėjus 31 metams po premjeros – „Ponios Dautfajė“ vaikų susitikimas: kaip pasikeitė filmo žvaigždės

1993 metais pasirodžiusi Chriso Columbuso režisuota komedija „Ponia Dautfajė“ („Mrs Doubtfire“) tapo hitu ir pelnė „Oskarą“. Filmas, kuriame pagrindinį vaidmenį sukūrė Robinas Williamsas, uždirbo 441 mln. dolerių, o jame vaidinę aktoriai išgarsėjo visame pasaulyje. Neseniai jie visi ir vėl susitiko.
Filmas „Ponia Dautfajė“
Filmas „Ponia Dautfajė“ / Vida Press nuotr.

Net trys aktoriai būtent filme „Ponia Dautfajė“, kuriame suvaidino Robino Williamso ir Sally Field herojų vaikus, pradėjo savo karjerą. Tai – Lisa Yacoub, Matthew Lawrence'as ir Mara Wilson.

Nuo premjeros praėjo 31 metai, tačiau vaikystėje brolius ir seses įkūniję aktoriai iki šiol palaiko šiltus santykius.

Vida Press nuotr./Filmas „Ponia Dautfajė“
Vida Press nuotr./Filmas „Ponia Dautfajė“

L.Yacoub, M.Lawrence'as ir M.Wilson vėl susitiko San Franciske tam, kad sudalyvautų tinklalaidėje „Brotherly Love“, rašo variety.com.

Lydijos, Chriso ir Natalie vaidmenų atlikėjai pozavo susikibę rankomis. Dabar jiems visiems – jau gerokai virš 35-erių.

Mara savo instagramo paskyroje įkėlė trijulės nuotrauką ir parašė: „Taip smagu, kad tą pačią savaitę, kai buvau San Franciske, galėjau susitikti su savo broliu ir seserimi Dautfajė!“

Vida Press nuotr./Mara Wilson
Vida Press nuotr./Mara Wilson

Lisa Yacoub pridūrė, kad „seserims buvo labai smagu pabendrauti su broliu“ ir prisipažino, kad M.Lawrence'as ir M.Wilson jai yra tarsi brolis ir sesuo, net ir praėjus daugiau nei 30 metų po „Ponios Dautfajė“ filmavimo.

Pamatykite, kaip atrodo dabar:

Visi trys „ponios Dautfajė vaikai“ tebėra daug gerbėjų turintys aktoriai, jų darbo grafikai – įtempti.

Vida Press nuotr./Filmas „Ponia Dautfajė“
Vida Press nuotr./Filmas „Ponia Dautfajė“

„Ponios Dautfajė“ režisierius Chrisas Columbusas praėjusiais metais „Business Insider“ pasakojo, kad derybos dėl filmo tęsinio vėl prasidėjo tik 2014 m., prieš pat pagrindinio vaidmens atlikėjo – Robino Williamso – mirtį. Po tragiškos aktoriaus netekties nebeliko jokių šansų, kad Ch.Columbusas kada nors sukurs tęsinį.

Ch.Columbusas tuomet taip pat papasakojo apie tai, kad R.Williamsas filmavimo aikštelėje tiek daug improvizavo, kad per filmavimą įrašė daugybė epizodų. Režisierius teigė tebeturintis pilnas dėžes filmuotos medžiagos, kurią tikisi vieną dieną paversti dokumentiniu filmu.

Primename kad filme „Ponia Dautfajė“ pasakojama apie tėvą, kuris negali matytis su savo vaikais, todėl persirengia moterimi ir įsidarbina jų aukle.

1994 m. filmas pelnė „Oskarą“ už geriausią grimą, „Auksinį gaublį“ už geriausią komediją, BAFTA apdovanojimą už pagrindinio herojaus transformaciją ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius