Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Praėjus metams po Maco Millerio mirties bus išdalytas jo įspūdingas turtas: nenuskriaudė ir bičiulių

Po tragiškos reperio Maco Millerio mirties praėjus metams bus pradėtos jo įspūdingo milijoninio turto dalybos. Nuskriausti neliks ne tik atlikėjo tėvai ir artimiausi šeimos nariai, bet ir draugai.
Macas Milleris
Macas Milleris / Vida Press nuotr.

Kaip skelbia „TMZ“, oficialiuose atlikėjo nuosavybės paveldėjimo dokumentuose rašoma, kad M.Millerio turtas įvertintas 11,3 mln. dolerių (maždaug 10,2 mln. eurų). Jį sudaro nekilnojamasis turtas ir pinigai.

Didžioji dalis M.Millerio turtų atiteks jo tėvams ir broliui Milleriui McCormickui, tačiau nuskriausti neliks ir atlikėjo bičiuliai. Patiems artimiausiems draugams reperis paliko keletą svarbių asmeninių daiktų.

Prieš mirtį Macas parašė testamentą, kuriame nurodė, jog labai geram draugui Bryanui Johnsonui jis patikėjo savo drabužius ir elektronikos prietaisus, tokius kaip televizoriai, nešiojamieji kompiuteriai, kurių atlikėjas turėjo tikrai ne vieną. Kitam bičiuliui Q Chandler-Cuffui atiteks visi M.Millerio papuošalai. Šiuo metu jų vertė siekia „kelias dešimtis tūkstančių dolerių“. Spėjama, kad ateityje jie taps dar vertingesni.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Macas Milleris
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Macas Milleris

Dylanas Reynoldsas, kaip skelbiama dokumentuose, gaus visus Maco instrumentus ir muzikinę įrangą, taip pat 5 tūkst. dolerių (maždaug 4,5 tūkst. eurų) vertės gitarą, o Jimmy Murtonas pasiims jo namuose buvusius baldus.

Bene didžiausia M.Millerio turto dalis – 5 mln. dolerių jo banko sąskaitose ir komisiniai atlygiai už kūrinius, atiteks jo šeimai.

Aukščiausiam muzikos apdovanojimui „Grammy“ nominuotas reperis M.Milleris mirė pernai perdozavęs narkotikų. Neseniai JAV policijos buvo sulaikytas psichotropines medžiagas jam tiekęs asmuo. Jis kaltinamas parūpinęs atlikėjui „mirtiną dozę prisotintų narkotikų“.

Vida Press nuotr./Macas Milleris ir Ariana Grande
Vida Press nuotr./Macas Milleris ir Ariana Grande

Atlikėjo mirtis sukrėtė muzikos pasaulio atstovus, tačiau bene labiausiai tai neigiamai paveikė dainininkę, buvusią M.Millerio mylimąją Arianą Grande. Mergina dažnai socialiniuose tinkluose ir per savo koncertus užsimindavo apie Macą, skirdavo jam dainas.

Ariana ir Macas susitikinėjo 2016–2018 metais. Išsiskyrusi ji netrukus susižadėjo su dabar jau buvusiu mylimuoju aktoriumi ir komiku Pete’u Davidsonu.

Vasarą pasirodžiusio žurnalo „Vogue“ interviu dainininkė užsiminė, kad M.Millerio gyvybę pasiglemžusi priklausomybė nuo narkotinių medžiagų tapo jų santykių iširimo priežastimi, mat A.Grande nuolat nervinosi, ar apsvaigusiam Macui viskas gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas