Sportas gyvai

Prakalbo Amsterdamo oro uoste sulaikyta Nicki Minaj – pateikė savo versiją: kaltina tyčia jai kenkus

Šeštadienį daugelį nustebino žinia apie Amsterdamo Schipholio oro uoste sulaikytą amerikiečių reperę Nicki Minaj. Po įvykio moteris pateikė savo versiją, kas nutiko.
Nicki Minaj
Nicki Minaj / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Gegužės 25-osios vakarą dėl galimo disponavimo lengvaisiais narkotikais sulaikyta Nicki Minaj turėjo atšaukti ir tą pačią dieną Jungtinėje Karalystėje turėjusi įvykti koncertą. Nors gerbėjai jau buvo susirinkę Mančesterio arenoje, jiems buvo pranešta, kad koncertas bus perkeltas į kitą dieną. Po šio nesusipratimo nusivylę Nicki Minaj gerbėjai liejo širdgėlą socialiame tinkle „X“, kuriame aktyviai reiškiasi ir pati reperė.

Netrukus minėtame socialiniame tinkle ji papasakojo, kas įvyko jos sulaikymo dieną.

„Scanpix“ nuotr./Nicki Minaj
„Scanpix“ nuotr./Nicki Minaj

„Ačiū visiems, kurie už mane meldėsi. Tegul Dievas rūpinasi jumis ir visus tuos, kurie su jumis susiję. Mančesteryje aš apsistojusi „The Shock Exchange“ viešbutyje. Atvykau vos prieš valandą, po 5–6 valandų sėdėjimo kalėjimo kameroje. O mano lėktuvas pakilo tik praėjus 20 minučių nuo tada, kai aš įlipau…

Pats skrydis truko 50 minučių. Štai kodėl arenoje vis dar leido dainas, nes jie žinojo, kad aš rasiu būdą ten atvykti likus paskutinėms 90 minučių, kuomet dar leidžiama koncertuoti. Koncertas būtų pasibaigęs 23:30, nors tai ir viršija leistiną 23 valandos limitą, bet arena buvo pasiruošusi.

„Scanpix“/AP nuotr./Nicki Minaj
„Scanpix“/AP nuotr./Nicki Minaj

Deja, tie, kas bus buvo prieš mane, pasistengė, kad mano pasirodymas šį vakarą neįvyktų. Man pasisekė, kad viską filmavau ir kėliau į internetą realiu metu. Ir patikėkite, aš turiu dar daug kitų įrodymų – jūs net nepatikėtumėte, jei jums pasakyčiau, ko turiu. Aš turėsiu kietus teisininkus ir su Dievo pagalba pasieksiu savo.

Prašau priimti mano nuoširdžiausią atsiprašymą dėl to, kad koncertas neįvyko. Jie žino, kaip mane įskaudinti, bet tai praeis. Nemėgstu gerbėjų įtraukti į tokias dramas ir bet ką, kas nėra pramoga“, – rašė Nicki Minaj.

Po šio jos įrašo Mančesteryje koncerto laukę gerbėjai pradėjo plūsti prie Nicki Minaj minėto viešbučio. Vėliau „X“ platformoje ji pranešė, kad ketina pasirodyti balkone ir pamojuoti gerbėjams, o jei pavyks – nusileis į apačią, ir kieme su jais praleis visą valandą.

Žmonės.lt primena, kad Nicki Minaj nufilmavo dalį sulaikymo ir paskelbė tai instagrame. Vaizdo įraše girdėti, kaip policijos pareigūnas sako: „Jūs esate suimta.“

„Jie bandė man sutrukdyti atvykti į kiekvieną šou. Jie paėmė mano krepšius, kol dar nespėjau jų pamatyti. Įsodino į lėktuvą. Dabar sako, kad laukia muitinėje. Taip atrodo, kai mokami dideli pinigai, kad bandytų sutrukdyti turą, kai visa kita nepavyko. Viskas, ką jie padarė, yra neteisėta“, – po vaizdo įrašu, kuriuo pasidalijo instagrame, rašė reperė.

Nyderlandų policija pranešė, kad 41 metų amerikietė buvo sulaikyta įtariant, kad ji disponuoja lengvaisiais narkotikais.

Pranešama, kad atlikėja ruošėsi skristi į Mančesterį, kur šeštadienio vakarą turėjo koncertuoti „Co-op Live“ salėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius