Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Dėl incidento Paryžiaus viešbutyje sulaikytas T.Scottas išsisuko: prokuratūra paaiškino, kodėl

Prancūzijos policija šeštadienį paleido JAV žvaigždę reperį Travisą Scottą, kuriam dėl įtariamo smurto teko areštinėje Paryžiuje praleisti 36 valandas, pranešė JAV esantis atlikėjo atstovas ir prokurorai.
Travisas Scottas
Travisas Scottas / Vida Press nuotr.

33-ejų vyras, ne kartą nominuotas „Grammy“ apdovanojimams, buvo sulaikytas po to, kai susimušė su vienu iš savo apsaugininkų viename Paryžiaus penkių žvaigždučių viešbutyje.

„Travisas Scottas buvo paleistas nepareiškus jokių kaltinimų“, – pranešė jo atstovas.

Paryžiaus prokuratūra patvirtino, kad „Travisas Scottas šiandien paleistas, o byla dėl nepakankamų nusikaltimo įrodymų nutraukta“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas

Policija penktadienio rytą buvo iškviesta į viešbutį „George V“, kuriame sulaikė reperį dėl „smurto prieš apsaugos darbuotoją“. Pasak prokuratūros, pastarasis įsikišo norėdamas atitraukti reperį nuo jo apsaugininko.

Penktadienio vakarą T.Scotto atstovas pranešė, kad reperio komanda „tiesiogiai bendrauja su Paryžiaus valdžios institucijomis, kad šis klausimas būtų greitai išspręstas“.

T.Scottas dažnai lankosi Paryžiuje ir ketvirtadienio vakarą pasidalijo vaizdo įrašu, kaip stebi olimpinių žaidynių vyrų krepšinio pusfinalį. Vėliau jis taip pat paviešino nuotraukas iš vieno Paryžiaus naktinio klubo.

Jungtinėse Valstijose jis ir anksčiau yra turėjęs nemalonumų su teisėsaugos pareigūnais.

Muzikantas birželį buvo sulaikytas Majami Biče už įsibrovimą į teritoriją ir viešosios tvarkos pažeidimą apsvaigus. Policija teigė, kad jis dalyvavo muštynėse jachtoje.

2021 metų lapkritį per jo pasirodymą muzikos festivalyje Hjustone, Teksaso valstijoje, kilus spūsčiai minioje žuvo 10 žmonių.

Tačiau jis ir toliau yra sėkmingas dainų autorius ir prodiuseris. T.Scotto albumas „Utopia“ šių metų „Grammy“ apdovanojimuose buvo nominuotas geriausio repo albumo kategorijoje. Be to, jis yra sudaręs sutartis su „Nike“, vaizdo žaidimų kūrėja „Epic Games“ ir greitojo maisto restoranų tinklu „McDonald's“.

T Scottas turi du vaikus su socialinių tinklų nuomonės formuotoja ir verslininke Kylie Jenner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi