Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

E.Macronas mėgino įsijausti į V.Zelenskio įvaizdį: sulaukė ir pagyrų, ir kritikos

Nuo karo pradžios Ukrainoje praėjo daugiau nei dvi savaitės, tačiau pasaulis Ukrainos prezidentą Volodymyrą Zelenskį vadina šių dienų didvyriu. Ir ne veltui – jis su savo tauta liko Kijeve, nuolat praneša apie besikeičiančią situaciją ir ramina bei įkvepia daugiau drąsos. Negana to, prieš kameras jis rengiasi itin paprastai. Tad į tokį patį įvaizdį sumanė įšokti ir Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas. Vis dėlto jis internautų nebuvo suprastas, todėl netrukus sulaukė nemažai kritikos.
Volodymyras Zelenskis ir Emmanuelis Makronas
Volodymyras Zelenskis ir Emmanuelis Macronas / AFP/„Scanpix“ ir Soazig de la Moissonnière nuotr.

Rusijai pradėjus karą prieš Ukrainą, šalies lyderis V.Zelenskis akimirksiu tapo visame pasaulyje atpažįstama asmenybe, ne tik savo stiprybe, bet, pasirodo, ir stiliumi įkvepiančia aplinkinius.

Karo metu vyriausias Ukrainos kariuomenės vadas prieš kameras stoja vilkėdamas ne kostiumą, o paprastus chaki spalvos marškinėlius ar džemperį. Panašią aprangą šią savaitę pasirinko ir į Eliziejaus rūmus įžengęs E.Macronas.

Jo stilius nustebino daugelį – visuomet kostiumą vilkintis, švariai nusiskutęs Pracūzijos prezidentas šįkart Eliziejaus rūmų auksiniame kambaryje, vadinamame prezidento darbo kambariu, pasirodė vilkintis džinsus ir tamsų sportinį megztinį. Jo veidą puošė poros dienų barzda.

Soazig de la Moissonnière nuotr. /Emmanuelis Macronas
Soazig de la Moissonnière nuotr. /Emmanuelis Macronas

„Daily Mail“ rašo, kad kadrai, užfiksuoti sekmadienį, rodo, jog E.Macronas sunkiai dirba, o Prancūzijos lyderio įvaizdis netrukus buvo prilygintas V.Zelenskio išvaizdai.

Oficialiai E.Macrono fotografei Soazig De La Moissonniere socialiniuose tinkluose paviešinus E.Macrono kadrus, kai kurie internautai nudžiugo išvydę Prancūzijos prezidentą „nenugludintą“ kamerų.

Soazig de la Moissonnière nuotr. /Emmanuelis Macronas
Soazig de la Moissonnière nuotr. /Emmanuelis Macronas

Vis dėlto buvo ir tokių, kurie pasipiktino, kad E.Macronas tokį įvaizdį, primenantį V.Zelenskio išvaizdą, išnaudoja kaip pigų rinkodaros triuką, siekdamas padidinti savo populiarumą.

Iki šiol E.Macronas buvo nuolat matomas vilkintis kostiumą ir buvo kalbama, kad net laisvalaikiu viešumoje jį pamatyti be kaklaraiščio būtų neįmanoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas