Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prarado šypseną

Akivaizdu, kad Katie Holmes prarado savo Holivudinę šypseną. Fotografai užfiksavo iš Niujorke esančio buto išeinančios aktorės praretėjusius dantis.
Katie Holmes
Katie Holmes / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Katie Holmes

Užvakar darytuose paparacų kadruose aiškiai matosi, kad Tomo Cruise‘o žmona pamiršo atlikti keletą odontologinių operacijų. Nepaisant to, apsirengusi džinsais ir užsimetusi megztinį bei juodą odinę striukę, ji šypsojosi fotografams. Tačiau vietoj įprastai akinančiai baltos šypsenos tebuvo neestetiškai iššiepti dantys.

Lyginant užvakar ir liepą darytas aktores nuotraukas akivaizdu, kad su K.Holmes dantimis atsitiko kažkas baisaus – dvejose nuotraukose jie kardinaliai skirtingi. Gali būti, kad aktorei nukrito dantų karūnėlės, tačiau visi pamatę šias nuotraukas supranta, kad jai reikia skubaus vizito pas odontologą.

29-erių metų moteris auginanti trejų metų dukrelę Suri, šiuo metu kopia karjeros laiptais. Ji vaidino Brodvėjų užkariavusioje pjesėje „Visi mano sūnūs“. Be to, ji grįžta ir į televizijos ekranus: K.Holmes vaidina aukšto lygio teisininkę seriale „Eli Stone“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas