Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš pat mirtį Liamas Payne'as patyrė gniuždančią nesėkmę

Atlikėjas, buvęs grupės „One Direction“ narys Liamas Payne'as likus kelioms dienoms iki mirties patyrė širdį draskančią nesėkmę.
Liamas Payne'as
Liamas Payne'as / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo „Daily Mail“, likus kelioms dienoms iki mirties Liamas Payne'as patyrė skaudų smūgį savo muzikinėje karjeroje. Dainininko atsisakė jo įrašų kompanija „Universal Music“. Teigiama, kad šį smūgį atlikėjas priėmė jautriai, nes tam atidavė labai daug.

„Liamo avansas buvo didžiulis ir jis jo neatgavo. Iš visų „One Direction“ vaikinų Liamas muzikiniu požiūriu ėjo ne tuo keliu“, – rašoma pranešime.

2010 metais pradėjęs karjerą su grupe „One Direction“, Liamas iš pradžių pasirašė sutartį su „Sony“. Grupei nusprendus išsiskirstyti, populiarusis atlikėjas 2016 metų liepą sudarė solinę sutartį su konkuruojančia įrašų kompanija „Capitol Records“. Ši leidybinė kompanija yra „Universal“ dukterinė įmonė, tačiau per neseniai įvykusius kompanijos pertvarkymus jo sutartis buvo perrašyta pagrindinei leidybinei kompanijai. Teigiama, kad L.Payne'as dėl to labai džiaugėsi – jis visuomet norėjo dirbti su itin paklausia kompanija „Universal“.

Jiems vadovaujant jis 2019 metais išleido vieną solinį albumą „LP1“. Deja, šis nesužavėjo klausytojų – daugelis atsiliepimų apie albumą buvo prieštaringi arba neigiami, daugiausia kritikos sulaukta dėl to, kad Liamo albumui trūko savitumo. Nors albumas buvo pasiekęs aukščiausią 17 vietą Jungtinės Karalystės albumų tope, jau kitą savaitę iš Top 50 iškrito.

Liamas dėl nesėkmės ilgai neliūdėjo – netrukus pradėjo dirbti prie antrojo savo albumo. Vis dėlto šio kūrybinis procesas buvo sustabdytas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito